Απεργία την Πρωτομαγιά

Συρία: Βομβαρδίστηκε αυτοκινητοπομπή με ανθρωπιστική βοήθεια- Οργισμένο μήνυμα από τα Ηνωμένα Έθνη

Συρία: Βομβαρδίστηκε αυτοκινητοπομπή με ανθρωπιστική βοήθεια- Οργισμένο μήνυμα από τα Ηνωμένα Έθνη Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
1

Την οργή του εξέφρασε ο ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για την Συρία Στάφαν ντε Μιστούρα για την αεροπορική επιδρομή που έπληξε νωρίτερα σήμερα το βράδυ μια αυτοκινητοπομπή που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια και κατευθυνόταν προς το Χαλέπι.


"Η οργή μας για αυτήν την επίθεση είναι πελώρια...Η αυτοκινητοπομπή ήταν το αποτέλεσμα μιας μακράς διαδικασίας εξασφάλισης αδειών και προετοιμασιών για να βοηθήσουμε αμάχους που βρίσκονται αποκλεισμένοι", τόνισε ο Μιστούρα με ανακοίνωση του που έστειλε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters μέσα από εκπρόσωπο του στην Γενεύη.


Μια εκπρόσωπος των ΗΕ τόνισε νωρίτερα σήμερα από την Νέα Υόρκη ότι μια αυτοκινητοπομπή επλήγη από βομβαρδισμούς ενώ ταξίδευε προς την πόλη Ουρμ αλ Κούμπρα στην επαρχία του Χαλεπιού.


Νωρίτερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε πως συριακά ή ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν τα φορτηγά που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια, λίγες ώρες μετά την λήξη της εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο συριακός στρατός.


Η εκπρόσωπος των ΗΕ δεν επιβεβαίωσε αν επρόκειτο για αεροπορική επίθεση.

1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ