Απεργία την Πρωτομαγιά

Ισπανία: "Πολλοί νεκροί" από τον εκτροχιασμό τρένου

Ισπανία: "Πολλοί νεκροί" από τον εκτροχιασμό τρένου Facebook Twitter
0

Η ισπανική σιδηροδρομική εταιρεία κάνει λόγο για «πολλούς νεκρούς» κατά τον εκτροχιασμό τρένου στην Γαλικία της βόρειας Ισπανίας, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. 

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι υπάρχουν τουλάχιστον 2 νεκροί . H εφημερίδα El Pais αναφέρει ότι πρόκειται για πορτογαλικό τρένο που είχε 60 επιβάτες.  

Το δυστύχημα έγινε κοντά στο σταθμό O Porrino (Pontevedra) στην Γαλικία.

Το τρένο, που έκανε τη διαδρομή Vigo-Πόρτο εκτροχιάστηκε για άγνωστους λόγους, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας. Το τρένο ανήκει στην πορτογαλική Renfe,σύμφωνα με πηγή της El Pais.

 


Το 2013, 79 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο χειρότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα της Ισπανίας από το 1944, όταν τρένο υψηλής ταχύτητας εκτροχιάσθηκε λόγω υπερβολικής ταχύτητας κοντά στο Σαντιάγο ντε Κομποστέλα, στη Γαλικία.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ