Σουδάν: 32 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό που μετέφερε καύσιμα

Σουδάν: 32 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό που μετέφερε καύσιμα Facebook Twitter
0

32 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 12 τραυματίστηκαν σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό, που συνέβη στο δρόμο που συνδέει την πρωτεύουσα του Σουδάν και την πόλη Πορτ-Σουδάν, στα ανατολικά της χώρας.

Σύμφωνα με τις αρχές, το δυστύχημα συνέβη όταν ένα λεωφορείο που μετέφερε επιβάτες οι οποίοι μετέβαιναν στη Σαουδική Αραβία για το ραμαζάνι συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε καύσιμα.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι οι κακές καιρικές συνθήκες και η κακή ορατότητα προκάλεσαν το τροχαίο.

Το Σουδάν είναι μεταξύ των χωρών με υψηλά ποσοστά θανάτου σε τροχαία δυστυχήματα, κυρίως λόγω της απρόσεκτης οδήγησης, των κακών δρόμων, αλλά και της πολύ κακής κατάστασης ορισμένων οχημάτων που εκτελούν μεταφορές.

Οι πολίτες και οι οδηγοί των οχημάτων διαμαρτύρονται για τις κακές συνθήκες στους δρόμους, ενώ το αρμόδιο υπουργείο αποδίδει τα τροχαία σε υπερφορτωμένα φορτηγά και στην υψηλή ταχύτητα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Διεθνή / Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Οι οικογενειακές ρήξεις είναι πιο συχνές απ’ όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και συνήθως προκαλούνται από κακοποίηση, νέους συντρόφους και διαφορετικές πεποιθήσεις
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΕΕ ΔΑΝΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Έτοιμη να δράσει η ΕΕ εάν χρειαστεί»: Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν για Γροιλανδία και δασμούς

«Ζητούμε από τους συμμάχους μας να κατανοήσουν ότι η Γροιλανδία πρέπει να γίνει μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών» επέμεινε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ
THE LIFO TEAM