ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του Facebook Twitter
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του/ Φωτ.: Χ
0

Ο Πάτρικ Κλάνσι, τερμάτισε τον μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του, που τα είχε στραγγαλίσει η σύζυγός του και μητέρα τους. 

«Ήταν το κίνητρό μου», δήλωσε ο Clancy για τα παιδιά του σε συνέντευξή του στο τοπικό WCVB-TV μετά τον τερματισμό του στον μαραθώνιο της Βοστώνης. «Ήταν θεραπευτικό. Ήταν ο σκοπός μου. Ήξερα ότι μπορούσαμε να κάνουμε μεγάλη διαφορά και το κάναμε, οπότε ήταν καλό».

Αφού τερμάτισε, αποκάλυψε ότι φορούσε κονκάρδα με τα ονόματα των νεκρών παιδιών του, ενώ κουβαλούσε και ένα προσωπικό αντικείμενο για κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά και συγκεκριμένα έναν φιόγκο για τα μαλλιά της 5χρονης Κόρα, ένα βραχιολάκι του 3χρονου Ντόσον  και ένα βραχιόλι του Κάλαν που ήταν επτά μηνών. 

Ο Πάτρικ συγκέντρωσε περισσότερα από 73.000 δολάρια για το νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, ξεπερνώντας τον αρχικό του στόχο των 65.000 δολαρίων. Ευχαρίστησε όσους έκαναν δωρεές σε ένα μήνυμα που μοιράστηκε στη σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων το Σαββατοκύριακο πριν από τον Μαραθώνιο.

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου. 

Η Λίντσεϊ επέζησε με σοβαρά τραύματα. Παραμένει κρατούμενη και έχει δικάσιμο στις 28 Μαΐου, δήλωσε την Τρίτη στο ABC News εκπρόσωπος της εισαγγελίας της κομητείας Πλίμουθ. Έχει δηλώσει αθώα για τις κατηγορίες  και υποβάλλεται σε θεραπεία ψυχικής υγείας στο Tewksbury State Hospital, σύμφωνα με την Boston Globe.

Με πληροφορίες από ABC News, People, Boston Globe

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ