Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκαλύφθηκαν οι στολές των Γάλλων αθλητών

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκαλύφθηκαν οι στολές των Γάλλων αθλητών Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ - ΜΠΕ
0

Δώδεκα Γάλλοι Ολυμπιονίκες βρέθηκαν σήμερα στην πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, όπου αποκάλυψαν τις στολές που θα φορέσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Οι 12 Ολυμπιονίκες περπάτησαν στην πασαρέλα, προκειμένου να παρουσιάσουν το κιτ που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνους και τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ο Στεφάν Ασπούλ. Το κιτ που αρχικά αποκαλύφθηκε στα κεντρικά γραφεία της Γαλλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, περιλάμβανε τη στολή των αθλητών γαι τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η στολή θυμίζει δεκαετία του 1990 και τα ρούχα προπόνησης αλλά και των αγώνων φέρουν την υπογραφή της Coq Sportif. «Ήταν ένα έργο δύο ετών. Το ντύσιμο είναι ένας συνδυασμός του μπλε, του λευκού και του κόκκινου. Οι αθλητές μου είπαν ότι ήθελαν να είναι κομψοί και λαμπεροί. Το αποτέλεσμα ήρθε με τον συνδυασμό αυτών των χρωμάτων», τόνισε ο  Στεφάν Ασπούλ.  Υπενθυμίζεται ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2024 από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ