Σεισμός

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο νεαρότερος παίκτης στους κορυφαίους 75 του NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο νεαρότερος παίκτης στους κορυφαίους 75 του NBA Facebook Twitter
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους 75 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών στην ιστορία του NBA. AP Photo/Lynne Sladky
0

Για την 75η επέτειό του, το NBA επέλεξε τους 75 αθλητές που το σημάδεψαν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο νεότερος σε ηλικία από αυτούς.

«Σε ηλικία 26 ετών, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο νεαρότερος παίκτης που επιλέγεται στο #NBA75», γράφει το σχετικό μήνυμα, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία του Έλληνα αθλητή να κρατά το κύπελλο, που κέρδισε με τους Μιλγουόκι Μπακς. 

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μετατραπεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ της γενιάς του και, ίσως, της ιστορίας του πρωταθλήματος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, που πλέκει το εγκώμιο του Greek Freak, κάνοντας μια λεπτομερή αναδρομή στην πορεία και την καριέρα του. 

Πρόκειται για σπουδαία τιμή για τον άσο των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς το όνομα του φιγουράρει δίπλα σε αυτά των Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Τζούλιους Έρβινγκ, Στιβ Νας, Ντιρκ Νοβίτσκι, Χακίμ Ολάζουον, Μπιλ Ράσελ και Τζον Στόκτον.

Πρόσφατα παρέλαβε στο καθιερωμένο ring ceremony των πρωταθλητών του ΝΒΑ, το δικό του δαχτυλίδι για την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, με τον αδερφό του Θανάση, ενώ μαζί με τον μικρότερο αδερφό τους, Κώστα, ο οποίος κέρδισε δαχτυλίδι με τους Λέικερς το 2020, έγιναν το πρώτο τρίο αδερφών που καθένας έχει κερδίσει δαχτυλίδι πρωταθλήματος NBA.

Αθλητισμός
0

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ