Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο στον Λευκό Οίκο: «Τι απίστευτο ταξίδι»

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μέσα από τον Λευκό Οίκο: «Τι απίστευτο ταξίδι» Facebook Twitter
Twitter
0

Στον Λευκό Οίκο βρέθηκαν χθες τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και ο Greek Freak έσπευσε να αναρτήσει φωτογραφίες μαζί με τον αδελφό του Θανάση.

«Τι φοβερή εμπειρία!! Απίστευτο ταξίδι» έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναρτώντας τρεις φωτογραφίες. Οι δύο μαζί με τον Θανάση φορώντας τα δαχτυλίδια του NBA και ποζάροντας μπροστά από τον πίνακα του Τζορτζ Ουάσινγκτον.

Η δεύτερη από τον εξωτερικό χώρο μπροστά από το πόντιουμ με όλη την ομάδα.

Χθες οι πρωταθλητές του ΝΒΑ επισκέφτηκαν τον Λευκό Οίκο όπου ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν καλωσόρισε τους Μιλγουόκι Μπακς.

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο στον Λευκό Οίκο: «Τι απίστευτο ταξίδι» Facebook Twitter
AP

Ο Αμερικανός Πρόεδρος επαίνεσε μεταξύ άλλων των Greek Freak κάνοντας λόγο για τις ελληνικές του καταβολές. 

«Γιάννη, έβαλες 50 πόντους στο Game 6. Πενήντα! Το χειρότερο είναι πως θυμάμαι και τα δύο πρωταθλήματα των Μιλγουόκι Μπακς (γελάει). Τώρα ξεκινάς! Αυτό που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι ότι βρίσκεσαι εδώ με τον αδελφό σου. Είναι παιδιά μιας οικογένειας μεταναστών από τη Νιγηρία, που πήγαν στην Ελλάδα. Αυτό είναι σπουδαίο», είπε ο Μπάιντεν.

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο στον Λευκό Οίκο: «Τι απίστευτο ταξίδι» Facebook Twitter
AP

»Ξέρω πως η μητέρα σου είναι τόσο περήφανη για σένα. Το ίδιο και ο πατέρας σου που σε κοιτάζει από εκεί ψηλά. Είστε μια τρομερή οικογένεια. Νομίζω πως κερδίσατε σε διαγωνισμό γονιδίων.

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο στον Λευκό Οίκο: «Τι απίστευτο ταξίδι» Facebook Twitter
AP

»Είναι μεγάλη τιμή που υποδέχομαι τους Μιλγουόκι Μπακς σήμερα στον Λευκό Οίκο. Συγχαρητήρια σε όλους, εύχομαι τα καλύτερα για τη φετινή σεζόν. Καλή τύχη. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που είστε σήμερα εδώ», πρόσθεσε.

Απ' τα Σεπόλια στον Λευκό Οίκο έγραψε σε άλλη ανάρτηση ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναρτώνατς μία φωτογραφία με τον αδελφό του.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM