Ο ορθοπεδικός Χρήστος Δάρας θα αναλάβει την προεδρία της ομάδας του Πανιωνίου μετά τη λήξη της θητείας της νυν διοίκησης Πρωτοδικείου στις 14 Μαρτίου.

 

Ο Χρήστος Δάρας εκτελεί και χρέη γιατρού στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και είχε γίνει γνωστός από τον Ολυμπιακό καθώς υπηρέτησε ως γιατρός πολλά χρόνια στους ερυθρόλευκους.

 

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra" είπε ότι στόχος του είναι να συνεισφέρει στην προσπάθεια να βγει ο σύλλογος από το οικονομικό αδιέξοδο και έπλεξε το εγκώμιο του Κωνσταντίνου Τσακίρη, χωρίς όμως να αποσαφηνίσει αν ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ προτίθεται να εμπλακεί εκ νέου με την ομάδα.


«Εγώ οικονομικά βοηθάω τον Πανιώνιο αρκετά εδώ και δύο χρόνια. Και άλλα άτομα βοηθούν αυτή τη στιγμή για να μπορέσει η ομάδα να μπει στο ένα από τα δύο άρθρα, να έχει φορολογική ενημερότητα και αδειοδότηση. Γιατί διαφορετικά, θα έχει μηδέν έσοδα. Τα υπόλοιπα άτομα της διοίκησης θα είναι από όλες τις ομάδες του Πανιωνίου, για να διοικήσουμε όλοι μαζί το "καράβι" του Πανιωνίου».