Εθνική Ελλάδας: Βρέθηκε δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού

Εθνική Ελλάδας: Βρέθηκε δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Νέο κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε στις τάξεις της εθνικής ομάδας, μετά τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν τα μέλη της.

Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού μετά τον Κώστα Τσιμίκα ο οποίος διαγνώστηκε θετικός τις παραμονές του αγώνα με το Κόσοβο. 

Οι Έλληνες διεθνείς θα πρέπει να υποβληθούν σε νέα τεστ πριν ενσωματωθούν στις ομάδες τους, ενώ ο ποδοσφαιριστής που διαγνώστηκε θετικός, το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, θα μπει σε απομόνωση από 7 έως 14 μέρες, ανάλογα με τα νέα τεστ που θα κάνει και με το αν θα είναι συμπτωματικός ή ασυμπτωματικός.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία βρίσκεται ήδη σε επαφή με τον ΕΟΔΥ.

Εξάρθρωση ώμου για τον Σταφυλίδη 

Στη Γερμανία επιστρέφει ο Κώστας Σταφυλίδης, καθώς έχει υποστεί εξάρθρωση ώμου και θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ της Χοφενχάιμ. Ο διεθνής αριστερός αμυντικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 40ό λεπτό του ματς της εθνικής ομάδας με το Κόσοβο, όταν γλίστρησε και έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Το ιατρικό τιμ της Χοφενχάιμ θα κρίνει αν ο 26χρονος Έλληνας διεθνής θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή ή αν θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM