....

.... Facebook Twitter
Σημαντική κίνηση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (Πηγή φωτό EPA)
0

Σε μια σημαντική κίνηση, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, προχωρά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca.

Ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου θα μετατρέψει τα ξενοδοχεία που έχει στην πατρίδα του σε νοσοκομεία, για τους ασθενείς που έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την ισπανική εφημερίδα, θα τους προσφέρεται δωρεάν περίθαλψη, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα καλύψει τις δαπάνες για το ιατρικό προσωπικό.

Στην Πορτογαλία έχουν εντοπιστεί έως τώρα 112 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Αυτή την εβδομάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο- όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της Γιουβέντους- τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο συμπαίκτης τους, Ντανιέλε Ρουγκανί.

Με ανάρτηση στα social media, την Πέμπτη, ο Ρονάλντο είχε απευθύνει έκκληση στον κόσμο να ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών για τον κορωνοϊό.

«Ο κόσμος περνά μια πολύ δύσκολη στιγμή που απαιτεί τη μέγιστη φροντίδα και προσοχή από όλους μας. Σήμερα δεν σας μιλώ ως ποδοσφαιριστής, αλλά σαν πατέρας, γιος και άνθρωπος που ανησυχεί για τις τελευταίες εξελίξεις που επηρεάζουν όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό να ακολουθούμε τις συμβουλές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το πώς να χειριστούμε αυτή την κατάσταση. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής πρέπει να είναι πάνω από κάθε συμφέρον», έγραψε μεταξύ άλλων ο σταρ του ποδοσφαίρου.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM