Ασταμάτητος Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέα σούπερ εμφάνιση και 15η διαδοχική νίκη των Μπακς

Ασταμάτητος Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέα σούπερ εμφάνιση και 15η διαδοχική νίκη των Μπακς Facebook Twitter
0

Στην πρώτη θέση της Ανατολής αλλά και του πρωταθλήματος βρίσκονται οι Μιλγουόκι Μπακς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει άλλη μια καταπληκτική εμφάνιση.

Η ομάδα, που έπιασε τους Λέικερς στο 21-3, κατάφερε να επικρατήσει των Ορλάντο Μάτζικ με 110-101, σημειώνοντας την 15η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη ένα ματς ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των «ελαφιών» και έφτασε κοντά στο triple double καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους (10/17 δίπ., 2/5 τρίπ., 6/12 βολές), 15 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 35 λεπτά συμμετοχής.


«Είναι καλό να υπάρχουν παιχνίδια όπου το σκορ είναι κοντά. Μαθαίνεις από αυτά. Συνηθίζεις όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια και δεν κερδίζεις πάντα με 20 ή 30 πόντους διαφορά» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Και συνέχισε: «Πήραμε τη νίκη σε ένα δύσκολο ματς, παίξαμε καλή άμυνα, αλλά νομίζω ότι οι δύο ημέρες που είχαμε κενό μας έκαναν λίγο σκουριασμένους. Εγώ θέλω τέτοια παιχνίδια. Παιχνίδια όπου το σκορ είναι κοντά. Είναι διαφορετική η αίσθηση όταν κάθε κατοχή μετράει. Αλλά θέλω και τα παιχνίδια όπου είμαστε 20 πόντους μπροστά και μπορώ να καθίσω στον πάγκο στην τέταρτη περίοδο και να παίξουν οι άλλοι. Μου αρέσουν και τα δύο αρκεί να κερδίζουμε».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM