Τένις: Πρόστιμο 17.500 ευρώ στον Νικ Κύργιο

Τένις: Πρόστιμο 17.500 ευρώ στον Νικ Κύργιο Facebook Twitter
EPA
0

Νέο πρόστιμο 17.500 δολαρίων επιβλήθηκε από την ATP στον ομογενή Αυστραλό, Νικ Κύργιο.

Ο λόγος για τη βαριά χρηματική ποινή ήταν η ανάρμοστη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του τουρνουά Queen's του Λονδίνου την περασμένη Πέμπτη. 

Ο 23χρονος ενεπλάκη σε μία έντονη λογομαχία με τον ρέφερι Φέργκους Μέρφι, στην πρώτη του νίκη επί του Ισπανού Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα κατηγόρησε τον διαιτητή γραμμής ότι επηρέασε με αθέμιτες αποφάσεις το αποτέλεσμα του αγώνα. 

Τένις: Πρόστιμο 17.500 ευρώ στον Νικ Κύργιο Facebook Twitter

Στα μέσα Μαΐου, στον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις της Ρώμης, ο Κύργιος είχε και πάλι απασχολήσει τα ΜΜΕ με τη συμπεριφορά του αντί για τις επιδόσεις του όταν, παίζοντας απέναντι στον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ, έσπασε τη ρακέτα του, εκτόξευσε μια καρέκλα και έβρισε τους θεατές. Στα βίντεο που έγιναν αμέσως viral, ο τενίστας ακούγεται να φωνάζει «κάθομαι και δίνω το 100% του εαυτού μου και είναι δύο ηλίθιοι εδώ. Έχω τελειώσει». Λίγο νωρίτερα, ο Ελληνοαυστραλός είχε διαμαρτυρηθεί, επειδή την ώρα τους σερβίς του κάποιοι από τους θεατές περπατούσαν στις κερκίδες - κάτι που δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς. Παρά τις συστάσεις που του έγιναν, εκείνοι συνέχισαν και ο Κύργιος φαίνεται πως έχασε την ψυχραιμία του.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM