ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

F1: Ο Χάμιλτον κατέκτησε την πρώτη νίκη της σεζόν

F1: Ο Χάμιλτον κατέκτησε την πρώτη νίκη της σεζόν Facebook Twitter
0

Ο Λιούις Χάμιλτον κατέκτησε την πρώτη φετινή νίκη του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 (Φόρμουλα 1), καθώς τερμάτισε πρώτος στο γκραν πρι του Μπαχρέιν, δεύτερο αγώνα της νέας σεζόν.

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Mercedes πέρασε πρώτος τη σημαία του τερματισμού, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Φινλανδό «ομόσταυλο» του, Βαλτέρι Μπότας, σε μια σπουδαία ημέρα για τη διάσημη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο 20χρονος Γάλλος πιλότος της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρκ, ο οποίος ήταν στην πρώτη θέση τους περισσότερους γύρους, αλλά μηχανικά προβλήματα τον ανάγκασαν να χάσει χρόνο.

Από το 2013, ο Χάμιλτον αγωνίζεται με την ομάδα της Mercedes AMG F1 Team και έχει κατακτήσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή 5 φορές, το 2008, το 2014, το 2015, το 2017, το 2018.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ