Συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που προκρίθηκε σήμερα στον τελικό του Ντουμπάι, αλλά μία κίνησή του στο τέλος του ημιτελικού φαίνεται πως εκνεύρισε τον πατέρα και προπονητή του πρωταθλητή. 

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέδειξε πως έχει τρομερά ψυχικά αποθέματα, νικώντας με ανατροπή τον Γκαέλ Μονφίς, με 2-1 σετ, μετά από 2 ώρες και 59 λεπτά αγώνα.

 

Κατά τη διάρκεια του ματς, ο 20χρονος είχε αρκετές στιγμές εκνευρισμού, χτυπώντας ουκ ολίγες φορές τη ρακέτα του στο τερέν του αγωνιστικού χώρου.

 

Στον τελευταίο και νικητήριο πόντο, ο «Στεφ» ξέσπασε αντιδρώντας με έναν τρόπο που δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα του.

 

Συγκεκριμένα, μόλις ο Τσιτσιπάς είδε τον Μονφίς να στέλνει το μπαλάκι άουτ, πέταξε στο πλάι τη ρακέτα του, με απότομο και οριακά επικίνδυνο τρόπο. 

 

Αμέσως μετά, η κάμερα εστίασε στους δικούς του στην εξέδρα, όπου ο πατέρας του 20χρονου, Απόστολος Τσιτσιπάς, φαίνεται ξεκάθαρα να κάνει παρατήρηση στον γιο του για αυτή την κίνησή του. 

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι αήτητος στα τελευταία οκτώ ματς και με τη σημερινή του νίκη μπήκε στην κορυφαία δεκάδα ανδρών τενιστών παγκοσμίως, για πρώτη φορά στην καριέρα του.