Πρεμιέρα για Ολυμπιακό

Πρεμιέρα για Ολυμπιακό Facebook Twitter
0

Με τη μεγάλη αναμέτρηση Ολυμπιακός - Σάλκε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ξεκινά φέτος η πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League και μαζί οι αποκλειστικές μεταδόσεις της Nova στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα βρεθεί ξανά στο Καραϊσκάκη, μόνο για μια μέρα, στις 18 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα της φάσης των Ομίλων του Champions League, όπου οι πρωταθλητές Ελλάδος συναντούν ένα παλιό γνώριμο.

Tοροσίδης, Τζεμπούρ και Μασάντο εναντίον Παπαδόπουλου, Χούντελαρ και Φαρφάν εγγυώνται μια αναμέτρηση με δυνατές συγκινήσεις, γι' αυτό και στη Nova οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, ώστε να καλυφθεί ο αγώνας με το καλύτερο δυνατό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα, προσφέροντας high definition εμπειρία.

Ο αγώνας θα καλυφθεί με τα υψηλού επιπέδου στάνταρ, που το συνδρομητικό κανάλι έχει ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια σε αναμετρήσεις υψηλού ενδιαφέροντος, με περιγραφή από το Χρήστο Σωτηρακόπουλο, που έχει καθιερωθεί ως συνώνυμο του θεσμού στη συνείδηση του φίλαθλου κοινού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ