Συνεδριάζουν εκτάκτως οι υπουργοί Δικαιοσύνης στις Βρυξέλλες

Συνεδριάζουν εκτάκτως οι υπουργοί Δικαιοσύνης στις Βρυξέλλες Facebook Twitter
0

Στις 5 το απόγευμα -ώρα Ελλάδας- θα συνεδριάσουν εκτάκτως στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Ασφαλείας με εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών, στον απόηχο των αιματηρών τρομοκρατικών επιθέσεων στο αεροδρόμιο και το μετρό της πόλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ολλανδικής προεδρίας, η συνεδρίαση πραγματοποιείται κατόπιν αιτήματος του Βελγίου στο κτήριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Στο μεταξύ, το αεροδρόμιο των Βρυξελλών θα παραμείνει κλειστό σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, μετά τη διπλή βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου την Τρίτη, η οποία στοίχισε την ζωή σε τουλάχιστον 15 ανθρώπους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM