Στη Βουλή απόψε το μεταναστευτικό

Στη Βουλή απόψε το μεταναστευτικό Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αποψινή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ για το μεταναστευτικό, όπου αναμένεται να μιλήσει ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική Γιάννης Μουζάλας.

Συγκεκριμένα θα συζητηθεί επίκαιρη ερώτηση από την πλευρά 12 βουλευτών  της Ν.Δ.με θέμα:«Υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Δράσης για τη Μετανάστευση και έκθεση προόδου για την Ελλάδα».  

Το θέμα του κ. Μουζάλα αναμένεται να απασχολήσει, τις επόμενες ημέρες, συναντήσεις του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής 'Αμυνας Πάνο Καμμένο, αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής. Για το ζήτημα παραμονής του κ. Μουζάλα στο κυβερνητικό σχήμα ρωτήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «RealNews» και είπε ότι «εκκρεμούν οι συναντήσεις μεταξύ του πρωθυπουργού και των δύο υπουργών και δεν έχει νόημα οποιαδήποτε εκτίμηση» τονίζοντας, παράλληλα, ότι «ο κ. Μουζάλας είναι ένα από τα πλέον ακάματα, αποτελεσματικά και με ευρεία κοινωνική αποδοχή στελέχη της κυβέρνησης» σημειώνοντας μάλιστα ότι η αντιπολίτευση «προσδοκούσε οφέλη από μια κυβερνητική κρίση που ποτέ δεν ήρθε».

 «Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από λεκτικές αστοχίες. Ούτε επειδή κάποιοι βιάζονται να "ράψουν κοστούμια", αλλά όταν δεν πετυχαίνουν στόχους» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM