Γεωργιάδης: «Ενδεχόμενη μείωση ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες ακινήτων που χάνουν ενοίκιο»

Γεωργιάδης: «Ενδεχόμενη μείωση ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες ακινήτων που χάνουν ενοίκιο» Facebook Twitter
0

Για ενδεχόμενη μείωση ΕΝΦΙΑ στους ιδιοκτήτες ακινήτων για το 40% που θα χάσουν από το ενοίκιο έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις μειώσεις στα ενοίκια όσων πλήττονται από την κρίση, προαναγγέλοντας φορολογικά κίνητρα στους ιδιοκτήτες ακινήτων που δέχονται μείωση του ενοικίου. 

Ειδικότερα, σχετικά με την επέκταση στη μείωση του ενοικίου, διευκρίνισε ότι την δικαιούνται όσοι χάνουν εισόδημα λόγω της κρίσης. 

Επιπλέον, ανέφερε ότι υπάρχουν σκέψεις να μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ κατά 25% σε ιδιοκτήτες ακινήτων που δέχονται μείωση ενοικίου.

«Όποιος έχει χάσει εισόδημα λόγω της υπάρχουσας κρίσης δικαιούται μείον 40% στο ενοίκιο. Στους ιδιοκτήτες θα δοθούν φορολογικά κίνητρα και φορολογικές απαλλαγές για να διορθώσουν και αυτοί τη ζημία που θα έχουν. Σε αυτή την κρίση θα περάσουμε όλοι μαζί απέναντι, ανθρώπινα και πολιτισμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

 
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM