ΝΔ: Τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ διαδίδουν fake news με «κοπτοραπτική»

ΝΔ: Τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ διαδίδουν fake news με «κοπτοραπτική» Facebook Twitter
2

Για διασπορά fake news, κατηγόρησε εκ νέου σήμερα την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία.

«Η μελλοντική εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Έφη Αχτσιόγλου έχασε σήμερα την ψυχραιμία της, όταν με βίντεο που προέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha καταρρίφθηκαν ενώπιόν της τα fake news που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ίδια για την δήθεν επταήμερη εργασία», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Όπως εξηγεί η Πειραιώς, στη συνολική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που προέβαλε ο Alpha, «από πουθενά δεν προέκυψε καμία απολύτως αναφορά για τη δήθεν επταήμερη εργασία, όπως θέλησαν για μια ακόμη φορά να διακινήσουν τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ με κοπτοραπτική».

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί μάλιστα την κα Αχτσιόγλου ότι «ενοχλημένη που καταρρίφθηκαν τα fake news της, αξίωσε εκ των υστέρων απ' όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς να αναμεταδώσουν το ψεύτικο μονταρισμένο βίντεο του Μαξίμου, στο οποίο ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται τάχα να απαντά σε επιχειρηματία για το συγκεκριμένο θέμα, κάτι που δεν συνέβη ποτέ».


«Υπερθεματίζουμε του αιτήματος της κα Αχτσιόγλου», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Καλούμε και εμείς τα τηλεοπτικά κανάλια να προβάλουν όποια αποσπάσματα επιθυμούν από την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη στη συνάντησή του με τους παραγωγικούς φορείς της Κω. Διότι έτσι, όλοι πια θα καταλάβουν τις μεθόδους με τις οποίες η απερχόμενη κυβέρνηση εξακολουθεί να κατασκευάζει fake news, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει το μήνυμα που της έστειλαν οι πολίτες στις πρόσφατες εκλογές».

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ξεφτίλα με μονταρισμένα video : https://www.ellinikahoaxes.gr/2019/06/12/video-mistotakis-odostrotiras/Μπορούν να πέσουν πιο χαμηλά; Θα έλεγα όχι, αλλά με όσα έχω δει, κρατάω μικρό καλάθι.Θα έλεγα επίσης ότι ο Μητσοτάκης τους χρωστάει χάρη επειδή ξεφτιλίζονται έτσι, αλλά με το επίπεδο του μέσου έλληνα ψηφοφόρου δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος