Γεωργιάδης: Να πάμε σήμερα κιόλας σε εκλογές

Γεωργιάδης: Να πάμε σήμερα κιόλας σε εκλογές Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των exit poll, εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Φαίνεται ότι ο ελληνικός λαός έδωσε στον Μητσοτάκη το καθαρό αποτέλεσμα που ζήτησε» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. «Ο Τσίπρας το 2014 έλεγε ότι με μια ψήφο διαφορά η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Την επομένη των προηγούμενων ευρωεκλογών έλεγε ότι θα είναι άκυροι οι νόμοι που θα ψηφιστούν (...) Ένας νουνεχής πρωθυπουργός θα πήγαινε σήμερα κιόλας σε εκλογές» είπε φιλοξενούμενος στο πάνελ του ΑΝΤ1 για τις εκλογές.

Σύμφωνα με τα exit poll της Pulse, το μέσο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνεται στο 7% ενώ στην δική της πρόβλεψη για το εκλογικό αποτέλεσμα, η ΚΑΠΠΑ Research δίνει διαφορά 5%. 

«Ο Ελληνικός λαός είπε σήμερα στον Τσίπρα ότι δεν του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης (...) Ο Κυριάκος ζήτησε ένα καθαρό εκλογικό αποτέλεσμα και φαίνεται ότι ο ελληνικός λαός απάντησε θετικά» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν έχει κανένας Έλληνας πολίτης τίποτα να φοβηθεί από την πολιτική αλλαγή που έρχεται».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM