Κυμπουρόπουλος: Τα επιδόματα είναι οι υπηρεσίες που απουσιάζουν από το κράτος

Κυμπουρόπουλος: Τα επιδόματα είναι οι υπηρεσίες που απουσιάζουν από το κράτος Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Ότι τα επιδόματα είναι υπηρεσίες που απουσιάζουν από το κράτος είπε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε από τον από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Απογοητευμένος και όχι προσβεβλημένος από την επίθεση που δέχτηκε από τον Παύλο Πολάκη, δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κυμπουρόπουλος λέγοντας ότι θλίβεται με το γεγονός ότι μία μικρή μερίδα ανθρώπων συνεχίζει να αντιμετωπίζει την κατάσταση της αναπηρίας ως κάτι ξένο προς την κοινωνία.

Αναφερόμενος στην επίμαχη ανάρτηση ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ διερωτήθηκε:

«Γιατί θεωρείτε κ. Πολάκη ότι αυτή η κατάσταση είναι ντροπή; Έκανα χρήση μίας νομοθεσίας. Μέσω της νόμιμης οδού πήρα τη θέση του επιμελητή Β».

Ο κ. Κυμπουρόπουλος αναφέροντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του επεσήμανε ότι μέχρι το κράτος να καταφέρει να καλύψει αυτές τις ανάγκες, τα επιδόματα είναι αναγκαία. Ως παράδειγμα, έφερε την αναγκαιότητα του προσωπικού βοηθού που υποστηρίζει τις ανάγκες των ανάπηρων ανθρώπων σε ένα κοινωνικό κράτος.

«Τα επιδόματα είναι υπηρεσίες που απουσιάζουν» πρόσθεσε.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ δήλωσε έκπληκτος με τον τρόπο που επέλεξε να στηρίξει ο πρωθυπουργός τον Παύλο Πολάκη, καθώς, όπως είπε, το πολιτικό γίγνεσθαι οφείλει να έχει μία ομαλότητα.

«Η πολιτική πρέπει να μιλάει για τον άνθρωπο και όταν αυτό δεν συμβαίνει αυτό δεν εκπροσωπεί εμένα» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα κίνητρα που τον παρακίνησαν να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Ευρωβουλευτή, είπε ότι ο ίδιος δέχτηκε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς θέλει να μιλήσει για περισσότερη Ευρώπη, μία Ευρώπη που δέχεται τη διαφορετικότητα και θέλει να μιλήσει για τους νέους της Ελλάδας που έφυγαν και να χειροκροτήσει όσους έμειναν πίσω και κράτησαν την Ελλάδα όρθια.

Όπως είπε, επιθυμεί να αναδείξει τις ικανότητες που μπορεί να προσφέρει η Ελλάδα σε έναν τουρισμό για όλους και σε μεταφορές για όλους.

«Να κατανοήσουμε ότι η διαφορετικότητα μπορεί να εμπλουτίσει τον ευρωπαϊκό πολιτισμό» δήλωσε.

Όπως ανέφερε ο κ. Κυμπουρόπουλος, πρέπει να μιλήσουμε για την τεχνολογία, για την καινοτομία και για την έρευνα.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής χαρακτήρισε την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος ως ένα μήνυμα ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δείχνει το δρόμο για ένα κοινωνικό κράτος.

Αποκάλεσε μάλιστα το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ πολυποίκιλο, αποκαλώντας το «οι 50 αποχρώσεις του μπλε»

Με πληροοφορίες από ΣΚΑΪ

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμμένει στην πρόταση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ο Νίκος Φαραντούρης - Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Εμμένει στην πρόταση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ο Νίκος Φαραντούρης - Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Παρά τις αποδοκιμασίες από κομματικές πηγές, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει τη θέση του υπέρ κυβέρνησης κοινής αποδοχής, με στόχο την κάθαρση
LIFO NEWSROOM
Μέρκελ στην Αθήνα: «Κάποια στιγμή έβαλα τα κλάματα από την πίεση - Ήμουν αντίθετη με το Grexit»

Πολιτική / Μέρκελ στην Αθήνα: «Κάποια στιγμή έβαλα τα κλάματα από την πίεση - Ήμουν αντίθετη με το Grexit»

Η Άνγκελα Μέρκελ επέστρεψε στην Αθήνα με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της «Ελευθερία» και μίλησε δημόσια για την πιο δραματική δεκαετία της ελληνικής σύγχρονης ιστορίας
LIFO NEWSROOM
Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναφορές σε υπουργούς, «ταρίφες» και χειραγώγηση ελέγχων

Πολιτική / Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναφορές σε υπουργούς, «ταρίφες» και χειραγώγηση ελέγχων

Εμπλεκόμενοι ακούγονται να αναφέρονται με χυδαίους χαρακτηρισμούς σε πολιτικά πρόσωπα, να μιλούν για πιέσεις σε ελεγκτές, οικονομικά ανταλλάγματα και παρεμβάσεις σε ελέγχους
LIFO NEWSROOM
Δόμηση σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: «Θα διατηρηθούν τα υφιστάμενα όρια»

Πολιτική / Δόμηση σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: «Θα διατηρηθούν τα υφιστάμενα όρια»

Η νομοθετική ρύθμιση που κατατίθεται το απόγευμα από τον Παπασταύρου στη Βουλή προβλέπει δύο νέα πολεοδομικά εργαλεία - Στόχος η προστασία τόσο των περιουσιακών δικαιωμάτων των ιδιοκτητών όσο και της δημογραφικής προοπτικής της περιφέρειας
LIFO NEWSROOM
Λάουρα Κοβέσι: Ποια είναι η εισαγγελέας που ξεσκέπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική / Λάουρα Κοβέσι: Ποια είναι η εισαγγελέας που ξεσκέπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η έρευνα αφορά περισσότερα από 40 πρόσωπα –πολιτικά στελέχη, κρατικούς υπαλλήλους και συνεργαζόμενες εταιρείες– για ενδεχόμενα αδικήματα απάτης, σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο κ. Κυμπουρόπουλος αναφέροντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του επεσήμανε ότι μέχρι το κράτος να καταφέρει να καλύψει αυτές τις ανάγκες, τα επιδόματα είναι αναγκαία. Πηγή: www.lifo.grΆρα λοιπόν στο "όχι χάρες, επιδόματα και μόρια" η λέξη "επιδόματα" διαγράφεται αφού τα επιδόματα πρέπει να δίνονται σε όσους και για όσο έχουν ανάγκη. Αυτή η θέση είναι πιο λογική.Με το καλό να γίνουν οι ανάλογες προσαρμογές και στις άλλες δύο λέξεις , τώρα που ο φασαρία πέφτει και κοιτάμε και την ουσία .... έτσι για να γίνονται πιο εύπεπτα και τα σχόλιά μας!!!