Ευθύνες για τη διάλυση του Ποταμιού στον Σταύρο Θεοδωράκη επέρριψε ο Γιώργος Αμυράς σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ. 

 

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού προχώρησε παράλληλα και σε πολλές αποκαλύψεις για το πώς κινήθηκε η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

 

«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης», δήλωσε κατηγορηματικά ο ανεξάρτητος βουλευτής και στη συνέχεια ζήτησε από τον επικεφαλής του κόμματος να δώσε στη δημοσιότητα όλες τις ηχογραφήσεις αλλά και να εξηγήσει για ποιους λόγους υπερψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

 

«Θα έλεγα στον Θεοδωράκη να βγάλει στη δημοσιότητα όλα τα ηχητικά για να έχει εικόνα ο κόσμος», ανέφερε. 

 

«Από μένα έχει το ελεύθερο να βγάλει τα πρακτικά της σημαντικότερης σύσκεψης που συμμετείχα όσο ήμουν στο Ποτάμι. Αν θέλει να συνεχίσει αυτόν τον βρώμικο πόλεμο, με παράνομες πρακτικές, να τα βγάλει στη δημοσιότητα. Αλλά να απαντήσει: Γιατί ήθελε να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών;»

 

«Αν μου στείλει τώρα μήνυμα και μου δώσει το ελεύθερο, μπορώ να σας πω. Να μας πει και αν έχει αναλάβει δεσμεύεις και έναντι ποιων;». 

 

«Αποχωρήσαμε εννέα βουλευτές από το Ποτάμι και στο μυαλό του Θεοδωράκη ήταν στραβός ο γιαλός...», ανέφερε ο πρώην βουλευτής του κόμματος.