Ανακοίνωση από το γραφείο Τσίπρα για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Ανακοίνωση από το γραφείο Τσίπρα για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα Facebook Twitter
9

Ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα εκδόθηκε πριν από λίγο.

«Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, τον τόνο στο συλλαλητήριο έδωσαν ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής που στη προσπάθειά τους να εισβάλουν στη Βουλή με κουκούλες, πέτρες, ξύλα και ρόπαλα, επιτέθηκαν κατά αστυνομικών, στέλνοντας δεκάδες τραυματίες σε νοσοκομεία», αναφέρει η ανακοίνωση από το Μαξίμου.

«Στη δημοκρατία μας η ελεύθερη έκφραση των πολιτών αποτελεί αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα. Ακόμη και αυτών που επιθυμούν να την καταλύσουν, γιατί όπως λένε, πιστεύουν ότι «η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία». Την ίδια στιγμή, όμως, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση, όσων πιστεύουμε και υπηρετούμε τη δημοκρατία, να μην τους το επιτρέψουμε», συνεχίσει η δήλωση από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

«Να τους απομονώσουμε και να τους καταδικάσουμε απερίφραστα», καταλήγει.

Πολιτική
9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Αποκριατικο καρναβαλι στην Πατρα, εθνικιστικο καρναβαλι στο Συνταγμα!Αφου ξεπουλησε και προδωσε ο Τσιπρας τη Μακεδονια, τοτε γιατι ωρυονται οι εθνικιστες στην ΠΓΔΜ;Με λιγα λογια, για να ωρυονται οι εθνικιστες και στις δυο χωρες, μαλλον καλη πρεπει ναναι η συμφωνια.
Ηρόστρατε που ανάβεις φωτιεσσσσΝα σου θυμίσω πως στην Βουλή των Σκοπίων η συμφωνία πέρασε με ισχυρή πλειοψηφία. Ωρύονται, όσοι ωρύονται γιατί έτσι θέλει η μαμά Μόσχα. Τρίβουν τα χέρια τους πολλοί άλλοι. Αν είναι τόσο καλή η συμφωνία γιατί δεν υπήρξε ΠΟΤΕ καμμία ενημέρωση, προς τα υπόλοιπα κόμματα, προς τους πολιτες; (Ούτε καμμία εξήγηση για κάτι μπίζνες με εταιρείες ρεύματος). Γιατί ακόμη και το σκηνικό της υπογραφής της συμφωνίας στήθηκε στις Πρέσπες με χυδαία μυστικότητα; Αυτα τα ερωτήματα δεν είναι εθνικισμός ουτε καρναβάλι. Κάποιους τους βολεύει, γιατί δεν έχουν κανένα άλλο επιχείρημα, όλα να τα ευτελίζουν και να τα χρωματίζουν κατα το δοκουν. Τωρα ξερουμε γιατί φάγαμε αμάσητο το πρώτη φορά αριστερό βόδι, Ευτυχως μας έμεινε μόνο η πρώτη φορά αριστερη ουρά.
Ένδειξη του πόσοι ακραίοι εθνικιστές υπάρχουν στην γειτονική χώρα (και στις κοινότητές τους στο εξωτερικό). Κατά τα άλλα δεν χρειαζόμαστε, λέει, βέτο--η συμφωνία αρκεί και λύνει το πρόβλημα, ισχυρίζονται οι Συριζαίοι. "Ούτε μία στο εκατομμύριο", "και θα είναι μέρα-μεσημέρι" (για να θυμηθούμε διάσημες ένδοξες φράσεις του κουλ Αλέξις)
Ένα αρκετά πρόχειρα σχεδιασμένο συλλαλητήριο, κατάφερε και μάζεψε πάρα πολύ κόσμο! Για μια ακόμα φορά όμως τα γνωστά παλικάρια κατάφεραν να το διαλύσουν. Κατανοώ την αγωνία της εκάστοτε εξουσίας να μειώνει τέτοιες μαζικές μαζώξεις και αν αυτές οι μαζώξεις ανεβαίνουν level να ενεργοποιεί αυτήν την "γνωστή-άγνωστη" ομάδα κρούσης. Ο αστικός μύθος λέει ότι είναι ένστολοι με κουκούλες, επαγγελματίες μπαχαλάκηδες (ίσως το πιο κλειστό επάγγελμα στην Ελλάδα) ή παιδιά που βρήκαν ευκαιρία για ένα μεροκάματο του τρόμου. Δυστυχώς η πρακτική αυτή ακολουθείται κατά γράμμα και με υπερβάλλοντα ζήλο από την ΠΦΑ! Με ενέργειες που παραπέμπουν σε παλαιότερες εποχές (προληπτικές προσαγωγές, συλλήψεις κλπ) και με την ΑΝΟΧΗ των εισαγγελέων! Δεν τους θεωρώ όπως είπε ο Μίκης αριστερόστροφους φασίστες, είναι απλά μια ερασιτεχνική ομαδούλα που η γλύκα της εξουσίας και η προοπτική να την απολέσουν ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ, τους έχει τρομοκρατήσει σε βαθμό που εκτελούν ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που ευαγγελίζονταν οργισμένοι στις πλατείες! Να θυμίσω απλά τα περί κατάργησης των ΜΑΤ, χρήσης χημικών, βόλτες ασφαλιτών στις πορείες κ.α. Η σημερινή χρήση χημικών σε τόσο πυκνό πλήθος με μεγάλο ποσοστό ευπαθών ομάδων συνιστά εγκληματική ενέργεια! Εννοείται πως η πέτσα της ΠΦΑ είναι τόσο χοντρή που και σφαίρες να έπεφταν, πάλι η Χ.Α. θα έτρωγε το blame! Σιγουράκι! (Αλήθεια ΠΦΑ γιατί τόση καθυστέρηση στην δίκη της Χ.Α?) Πάντως εγώ αυτό που ξέρω είναι πως ο Έλληνας στην πλειοψηφία του είναι ίσως ο πιο φιλήσυχος λαός του κόσμου! Δεν είναι πρόβατο, την ησυχία του θέλει! Φροντίστε να του την δώσετε! Νισάφι πια...
Μου αρέσει που μιλάει αυτός για δημοκρατία. Ας γελάσουμε όλοι μαζί. Αν τον ενδιέφερε η δημοκρατία, που μόνο όποτε τους συμφέρει υπάρχει ως έννοια, τότε δε θα ξεπουλούσε τη Μακεδονία για 30 αργύρια, μιας και ο κόσμος έδειξε κατά πόσο συμφωνεί με αυτή τη συμφωνία. Τώρα για τα επεισόδια τι να πω; Ξέρουμε καλά ποιος δάκτυλος βάζει αυτούς τους γνωστούς/άγνωστους να τα κάνουν αυτά σε κάθε συλλαλητήριο ώστε να ασχολούμαστε με αυτά κι όχι με τους λόγους που οδηγούν σε αυτά τα συλλαλητήρια.
Δουλευομαστε τώρα ή τα εννοεί; Αφού ήταν τα δικά σου παλικάρια. Αλλά και η στάση του απέναντι στη χρυσή Αυγή είναι τουλάχιστον ύποπτη. Επίσης τους τραυματίες εσύ τους έστειλες στα νοσοκομεία. Το κακο παλικάρι μου με σένα είναι ότι ο,τι και αν κάνεις το κάνεις πλέον απροκάλυπτα. Ελπίζω να επιστρέψεις στο 3%