Άγριος καβγάς Κοτζιά - Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο

Άγριος καβγάς Κοτζιά - Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Λογομαχία σε έντονο ύφος ανάμεσα στον Νίκο Κοτζιά και στον Πάνο Καμμένο σημειώθηκε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών. 

Η σύγκρουση των δύο αντρών είχε να κάνει με το ταξίδι του υπουργού Άμυνας στις ΗΠΑ και ειδικά με τις τοποθετήσεις του για το «Plan B» σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εξωτερικών κατηγόρησε ανοιχτά τον κ. Καμμένο πως προωθεί τις δικές του πολιτικές επιδιώξεις σε βάρος της κυβέρνησης. 

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι διατηρεί την άποψή του σχετικά με την ονομασία, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμπλεύσει με τη ΝΔ για την ανατροπή της κυβέρνησης. 

Πυροσβεστικό ρόλο στη διαμάχη προσπάθησαν να παίξουν διάφοροι υπουργοί. 

Είχε προηγηθεί η εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού, ο οποίος, σε μια πρωτοφανή έκκληση προς τους υπουργούς του, ζήτησε απ' όλους να δεσμευτούν ότι ούτε καν θα διανοηθούν να στηρίξουν πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το ονοματολογικό.

Χτες, από το Λουξεμβούργο, ο κ. Κοτζιάς είχε δηλώσει για το θέμα τα εξής: «Πρέπει να γίνει κατανοητό στα Σκόπια ότι δεν υπάρχει ουδεμία λύση χωρίς την αποδοχή της Συμφωνίας των Πρεσπών και ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό που λένε οι δύο αντιπολιτεύσεις στην Ελλάδα και στην ΠΓΔΜ, ότι μπορούν να εξασφαλίσουν μία καλύτερη για την κάθε πλευρά συμφωνία, διότι αυτό δεν βγαίνει ακόμα και με την απλή αριθμητική του δημοτικού».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM