«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ- Φίλης κατηγορεί Παππά για «στρουθοκαμηλισμό»

«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ- Φίλης κατηγορεί Παππά για «στρουθοκαμηλισμό» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Χωρίς τέλος φαίνεται ότι είναι η διαμάχη Νίκου Φίλη και Νίκου Παππά για την ΕΡΤ.  Η σύγκρουση ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, με τη δήλωση του πρώην υπουργού για «παραδιοίκηση» στην κρατική τηλεόραση.

Μετά την απάντηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στο ραδιόφωνο News24/7 ππου χαρακτήρισε «ταυτόσημη» την κριτική του Νίκου Φίλη με αυτή που ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ΕΡΤ,  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην αντεπίθεση. 

Σε δική του ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Νίκος Φίλης κάνει λόγο για «στρουθοκαμηλισμό» και «ολίσθημα» του Νίκου Παππά.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Φίλη έχει ως εξής:

«Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος και δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου. Κρίμα για τον Νίκο Παππά που επέτρεψε στον εαυτό του να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα.

Τα γεγονότα και τα προβλήματα στην ΕΡΤ είναι ξεροκέφαλα , ενώ ο αντίπαλος καραδοκεί για να ξαναρίξει 'μαύρο'. Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Χρειάζεται διάλογος και αποφάσεις για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης». 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το γεγονός ότι ο Παππάς εξαπολύει ευθεία πολιτική επίθεση κατά του πρώην διευθυντή της "Αυγής", αλλά κυρίως ότι δεν διστάζει να τον "παραλληλίσει" με τον Μητσοτάκη ("ταξικό" αντίπαλο), καταδεικνύει την καθεστωτική νοοτροπία των νυν διαχειριστών της εξουσίας. Όποιος μας αμφισβητεί, είναι "συνοδοιπόρος" του αντίπαλου. Έτσι απλά και με άλλα λόγια, η Σιβηρία τον περιμένει...Και βέβαια πρέπει να λέμε "κτητόρων" και όχι "διαχειριστών" της εξουσίας, αφού άλλωστε το έχει δηλώσει και η κ. Μπαζιάνα, ότι η "κατοχή" των Εξουσιών είναι ο στόχος τους και η διακυβέρνηση δεν τους φτάνει. Ας μην τα ξεχνάμε αυτά.