Μπρους Γουίλις: Του ζήτησαν να φύγει από φαρμακείο - Αρνήθηκε να φορέσει μάσκα

Μπρους Γουίλις: Του ζήτησαν να φύγει από φαρμακείο - Αρνήθηκε να φορέσει μάσκα Facebook Twitter
0

Ο 65χρονος ηθοποιός Μπρους Γουίλις φέρεται να μπήκε χωρίς μάσκα σε κατάστημα της αλυσίδας Rite Aid, παραβιάζοντας τους υγειονομικούς κανόνες που ισχύουν στην περιοχή λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με μια πηγή του Page Six, ο 65χρονος ηθοποιός Μπρους Γουίλις μπήκε χωρίς μάσκα σε κατάστημα της αλυσίδας Rite Aid, και οι υπόλοιποι πελάτες του φαρμακείου ενοχλήθηκαν.

O Γουίλις αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και έτσι τελικά του ζητήθηκε να φύγει και τελικά αποχώρησε. «Έκρινα λάθος», δήλωσε στο περιοδικό People. Η χρήση μάσκας στο Λος Άντζελες είναι υποχρεωτική με απόφαση του δημάρχου Έρικ Γκαρσέτι. Οι μόνες εξαιρέσεις που ισχύουν αφορούν τα παιδιά κάτω των 2 ετών και άτομα με συγκεκριμένες παθήσεις.

Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο Μπρους δέχτηκε επικριτικά σχόλια από χρήστες των social media για τη μη χρήση μάσκας.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM