Ο τραγουδιστής των Jamiroquai ξεκαθαρίζει πως ο «Βίκινγκ» στο Καπιτώλιο δεν ήταν αυτός

Ο τραγουδιστής των Jamiroquai ξεκαθαρίζει πως ο «Βίκινγκ» στο Καπιτώλιο δεν ήταν αυτός Facebook Twitter
EPA
0

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο τραγουδιστής των Jamiroquai, ξεκαθαρίζει πως δεν ήταν ο διαδηλωτής «με το καπέλο Βίκινγκ» που εισέβαλε στο Καπιτώλιο.   

Ο Jay Kay, ο Βρετανός τραγουδιστής του δημοφιλούς συγκροτήματος, είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του με εκκεντρικά καπέλα, όπως στο βίντεο κλιπ του Virtual Insanity. Πρόσφατα εμφανίζεται με ένα «στέμμα» το οποίο τον κάνει να μοιάζει με μέλος των Empire Of The Sun. Ο ίδιος λάνσαρε το «στέμμα» αυτό, για πρώτη φορά, στο βίντεο κλιπ του Automaton.

Σημειώνεται ότι πριν περίπου μία δεκαετία εμφανιζόταν και με φτερά στο κεφάλι, που παρέπεμπαν, στους γηγενείς των ΗΠΑ, για τις κουλτούρες των οποίων έτρεφε μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ έβαφε και το πρόσωπό του. 

O τραγουδιστής, με ανάρτησή του στο Twitter, ανέφερε πως δεν είναι εκείνος ο διαδηλωτής που εισέβαλε στο Καπιτώλιο με εμφάνιση που στοιχεία της παρέπεμπαν στις δικές του. 


«Καλημέρα κόσμε. Μερικοί από εσάς ίσως νομίζουν πως ήμουν στην Ουάσινγκτον χθες το βράδυ, αλλά φοβάμαι πως δεν ήμουν μαζί με όλα τα φρικιά», ακούγεται να λέει στο βίντεο που ανέβασε στο Twitter. Σύντομα αρχίζει να μιλάει για το ότι δεν μπορεί να κάνει περιοδείες κατά το lockdown, καλεί τους φαν του να μείνουν ασφαλείς και ασκεί κριτική στον τρόπου που συμπεριφερόμαστε στα ζώα.  

Με πληροφορίες από sterogum 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM