ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πέθανε ο κωμικός Τζέρι Στίλερ

Πέθανε ο κωμικός Τζέρι Στίλερ Facebook Twitter
Πέθανε ο κωμικός Τζέρι Στίλερ
0

Πέθανε σε ηλικία 92 ετών ο διάσημος Αμερικανός κωμικός Τζέρι Στίλερ, πατέρας του ηθοποιού Μπεν Στίλερ.

Ο κωμικός Τζέρι Στίλερ πέθανε σε ηλικία 92 ετών από φυσικά αίτια, όπως επιβεβαίωσε μέσω Twitter ο γιος του Μπεν.

«Λυπάμαι που ανακοινώνω ότι ο πατέρας μου, ο Τζέρι Στίλερ, πέθανε από φυσικά αίτια. Ήταν ένας σπουδαίος μπαμπάς και παππούς και ο πιο αφοσιωμένος σύζυγος στην Άννα για περίπου 62 χρόνια. Θα μας λείψει πολύ. Σ' αγαπώ, μπαμπά.» έγραψε ο διάσημος ηθοποιός.

Ο Στίλερ ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό για τον ρόλο του πατέρα του Τζορτζ Κονστάνζας, Φρανκ στην κωμική σειρά «Seinfeld» όπου κέρδισε και μία υποψηφιότητα για Emmy αλλά και το βραβείο για την πιο αστεία εμφάνιση Guest Male σε τηλεοπτική σειρά.

Διάσημη και η ερμηνεία του ως Άρθουρ Σπούνερ στην sitcom «The King of Queens»

Έδωσε επίσης αξέχαστες ερμηνείες σε ταινίες όπως οι Heavyweights, The Heartbreak Kid και και τις δύο ταινίες Zoolander μαζί με τον γιο του Μπεν Στίλερ.

Ο Στίλερ, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1927, υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, προτού παντρευτεί την επίσης κωμική ηθοποιό Άννα Μέρα το 1953.

Μαζί, το ζευγάρι δημιούργησε ένα επιτυχημένο κωμικό ντουέτο εξασφαλίζοντας συχνές εμφανίσεις στο The Ed Sullivan Show κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 και του 1970.


Υποδύθηκε τον Κονστάνζα στην κωμική σειρά του Τζέρι Σέινφιλντ από το 1993-1998, πριν συνεργαστεί με τον Κέβιν Τζέιμς  στο The King of Queens από το 1998-2007.

Με πληροφορίες από το Associated Press

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM