ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Συνελήφθη ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ - Για σοβαρές φθορές στην έπαυλη του τραγουδιστή

Συνελήφθη ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ - Για σοβαρές φθορές στην έπαυλη του τραγουδιστή Facebook Twitter
0

Ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ συνελήφθη κατηγορούμενος για πρόκληση σοβαρών φθορών στην έπαυλη του τραγουδιστή στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Fadi Fawaz φέρεται να συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης μετά από μαρτυρίες γειτόνων πως είδαν έναν άντρα στη σκεπή της έπαυλης του Τζορτζ Μάικλ, στο Regent's Park. Ο 46χρονος πρώην κομμωτής ζούσε στο συγκεκριμένο σπίτι, αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών, από τότε που πέθανε ο τραγουδιστής σε ηλικία 53 ετών, τον Δεκέμβριο του 2016.

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία είπε στα βρετανικά μέσα, πως όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι, «ο άντρας δεν βρισκόταν πια στην στέγη αλλά μέσα στο κτίριο, που είχε εκτεταμένες φθορές», σημειώνοντας επίσης πως «λόγω των ζημιών εντός της κατοικίας, χρειάστηκε να συνδράμει και η πυροσβεστική». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο άντρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου παρέμενε υπό κράτηση ως το βράδυ της Τετάρτης.

Συνελήφθη ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ - Για σοβαρές φθορές στην έπαυλη του τραγουδιστή Facebook Twitter

Μάρτυρες κατέθεσαν πως άκουσαν τον Fawaz να φωνάζει, «Δεν πάω εκεί, θα μείνω εδώ, θέλω να μείνω εδώ», πριν οδηγηθεί στο βανάκι της αστυνομίας. Σύμφωνα με την βρετανική Sun, ο Τζορτζ Μάικλ δεν άφησε τίποτα στην άνω των 120 εκατομμυρίων δολαρίων διαθήκη του στον Fawaz, που είχε αμφιλεγόμενες σχέσεις με ορισμένους συγγενείς του τραγουδιστή.

Ο Fawaz έβγαινε με τον Τζορτζ Μάικλ από το 2015 -ίσως και νωρίτερα- αλλά κράτησαν σχετικά κρυφή την σχέση τους. Φημολογείται δε, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, πως η οικογένεια έχει στείλει επανειλημμένα εκκλήσεις στον Fadi, ζητώντας του να φύγει από το σπίτι, κάτι που ο ίδιος αρνείται συστηματικά. «Αρνείται να φύγει παρά τις επιστολές και τις αιτήσεις εδώ και 18 μήνες» σημειώνει άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας του Τζορτζ Μάικλ, τονίζοντας πως ο 46χρονος έχει ταλαιπωρήσει πολύ τους συγγενείς του τραγουδιστή.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM