Μετά την Kinsey Wolanski του Champions League, εισέβαλε σε γήπεδο και η πεθερά της

Μετά την Kinsey Wolanski του Champions League, εισέβαλε σε γήπεδο και η πεθερά της Facebook Twitter
0

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα από τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κρίκετ καθώς μια μελαχρινή γυναίκα προσπάθησε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο φορώντας ένα προκλητικό μαγιό, όπως είχε κάνει η Kinsey Wolanski στον τελικό του Champions League.

Όπως έγινε γνωστό, η 47χρονη γυναίκα δεν είναι απλώς κάποια που θέλησε να μιμηθεί την νεαρή ξανθιά σύντροφο του Vitaly Zdorovetskiy, Youtuber με σάιτ ερωτικού περιεχομένου, αλλά η μητέρα του.


Η Elena Zdorovetskiy επιχείρησε να εισβάλει την Κυριακή στο γήπεδο όπου διεξαγόταν ο τελικός του παγκοσμίου πρωταθλήματος κρίκετ μεταξύ Αγγλίας και Νέας Ζηλανδίας αλλά οι άντρες της ασφάλειας κατάφεραν να την σταματήσουν εγκαίρως. Ωστόσο τα στιγμιότυπα από την απόπειρά της πρόλαβαν να γίνουν viral, κυρίως λόγω της σχέσης της με τον Zdorovetskiy.

 

Το συμβάν σχολίασαν γεμάτη υπερηφάνεια τόσο ο γιος της όσο και η σύντροφός του, που κατάφερε να γίνει παγκοσμίως διάσημη μετά το τελικό του Champions League, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο -και κυρίως εντελώς δωρεάν- το σάιτ ερωτικού περιεχομένου. Να σημειωθεί πως και Vitaly Zdorovetskiy έχει εισβάλει επίσης σε αγώνες, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει την ίδια αίσθηση.

Η 47χρονη Elena Zdorovetskiy δηλώνει μοντέλο και στο προφίλ της στο Instagram μετρά περισσότερους από 118.000 followers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A good life is a collection of happy moments ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Z. (@zdlena) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Felt cute might delete later☺️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Z. (@zdlena) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

How to have a beach body: 1. Have a body. 2. Go to the beach. ???‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Z. (@zdlena) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ