Μετά την Kinsey Wolanski του Champions League, εισέβαλε σε γήπεδο και η πεθερά της

Μετά την Kinsey Wolanski του Champions League, εισέβαλε σε γήπεδο και η πεθερά της Facebook Twitter
0

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα από τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κρίκετ καθώς μια μελαχρινή γυναίκα προσπάθησε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο φορώντας ένα προκλητικό μαγιό, όπως είχε κάνει η Kinsey Wolanski στον τελικό του Champions League.

Όπως έγινε γνωστό, η 47χρονη γυναίκα δεν είναι απλώς κάποια που θέλησε να μιμηθεί την νεαρή ξανθιά σύντροφο του Vitaly Zdorovetskiy, Youtuber με σάιτ ερωτικού περιεχομένου, αλλά η μητέρα του.


Η Elena Zdorovetskiy επιχείρησε να εισβάλει την Κυριακή στο γήπεδο όπου διεξαγόταν ο τελικός του παγκοσμίου πρωταθλήματος κρίκετ μεταξύ Αγγλίας και Νέας Ζηλανδίας αλλά οι άντρες της ασφάλειας κατάφεραν να την σταματήσουν εγκαίρως. Ωστόσο τα στιγμιότυπα από την απόπειρά της πρόλαβαν να γίνουν viral, κυρίως λόγω της σχέσης της με τον Zdorovetskiy.

 

Το συμβάν σχολίασαν γεμάτη υπερηφάνεια τόσο ο γιος της όσο και η σύντροφός του, που κατάφερε να γίνει παγκοσμίως διάσημη μετά το τελικό του Champions League, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο -και κυρίως εντελώς δωρεάν- το σάιτ ερωτικού περιεχομένου. Να σημειωθεί πως και Vitaly Zdorovetskiy έχει εισβάλει επίσης σε αγώνες, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει την ίδια αίσθηση.

Η 47χρονη Elena Zdorovetskiy δηλώνει μοντέλο και στο προφίλ της στο Instagram μετρά περισσότερους από 118.000 followers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A good life is a collection of happy moments ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Z. (@zdlena) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Felt cute might delete later☺️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Z. (@zdlena) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

How to have a beach body: 1. Have a body. 2. Go to the beach. ???‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Z. (@zdlena) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM