Μετά την Kinsey Wolanski του Champions League, εισέβαλε σε γήπεδο και η πεθερά της

Μετά την Kinsey Wolanski του Champions League, εισέβαλε σε γήπεδο και η πεθερά της Facebook Twitter
0

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα από τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κρίκετ καθώς μια μελαχρινή γυναίκα προσπάθησε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο φορώντας ένα προκλητικό μαγιό, όπως είχε κάνει η Kinsey Wolanski στον τελικό του Champions League.

Όπως έγινε γνωστό, η 47χρονη γυναίκα δεν είναι απλώς κάποια που θέλησε να μιμηθεί την νεαρή ξανθιά σύντροφο του Vitaly Zdorovetskiy, Youtuber με σάιτ ερωτικού περιεχομένου, αλλά η μητέρα του.


Η Elena Zdorovetskiy επιχείρησε να εισβάλει την Κυριακή στο γήπεδο όπου διεξαγόταν ο τελικός του παγκοσμίου πρωταθλήματος κρίκετ μεταξύ Αγγλίας και Νέας Ζηλανδίας αλλά οι άντρες της ασφάλειας κατάφεραν να την σταματήσουν εγκαίρως. Ωστόσο τα στιγμιότυπα από την απόπειρά της πρόλαβαν να γίνουν viral, κυρίως λόγω της σχέσης της με τον Zdorovetskiy.

 

Το συμβάν σχολίασαν γεμάτη υπερηφάνεια τόσο ο γιος της όσο και η σύντροφός του, που κατάφερε να γίνει παγκοσμίως διάσημη μετά το τελικό του Champions League, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο -και κυρίως εντελώς δωρεάν- το σάιτ ερωτικού περιεχομένου. Να σημειωθεί πως και Vitaly Zdorovetskiy έχει εισβάλει επίσης σε αγώνες, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει την ίδια αίσθηση.

Η 47χρονη Elena Zdorovetskiy δηλώνει μοντέλο και στο προφίλ της στο Instagram μετρά περισσότερους από 118.000 followers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A good life is a collection of happy moments ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Z. (@zdlena) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Felt cute might delete later☺️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Z. (@zdlena) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

How to have a beach body: 1. Have a body. 2. Go to the beach. ???‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Z. (@zdlena) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM