Ο Ομπάμα έστειλε χειρόγραφη επιστολή στην Τζένιφερ Λόπεζ για τον αρραβώνα της

Ο Ομπάμα έστειλε χειρόγραφη επιστολή στην Τζένιφερ Λόπεζ για τον αρραβώνα της Facebook Twitter
0

Ο Μπαράκ Ομπάμα έστειλε μια επιστολή στους Τζένιφερ Λόπεζ και Άλεξ Ροντρίγκεζ για να τους συγχαρεί για τον πρόσφατο αρραβώνα τους


Το χειρόγραφο σημείωμα περιελάμβανε επίσης και μια συμβουλή του πρώην Αμερικανού προέδρου για έναν γάμο που θα αντέξει στα χρόνια, όπως ο δικός του με την Μισέλ Ομπάμα, με την οποία είναι παντρεμένος από το 1992. 

«Μετά από 26 χρόνια μαζί, μπορούμε να πούμε πως όποιες προκλήσεις και αν φέρει η ζωή, το να τις μοιράζεσαι με κάποιον που αγαπάς τα κάνει όλα καλύτερα», γράφει ο 57χρονος Μπαράκ Ομπάμα. 

Την επιστολή δημοσίευσε στο Twitter ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, σχολιάζοντας: «Αυτό σημαίνει τόσα πολλά για εμάς». 


Οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα θεωρούν φίλους τους πολλά διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ανάμεσά τους οι Beyonce και Jay-Z, οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν και οι Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ. 

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος αγαπά πολύ το μπέιζμπολ αλλά είναι οπαδός των Chicago White Sox, ενώ ο Ροντρίγκεζ έπαιζε στους New York Yankees. Ωστόσο οι δυο τους έκαναν πολλή παρέα τον περασμένο Φεβρουάριο στο MIT Sloan Sports Analytics Conference. 

Ο Ομπάμα έστειλε χειρόγραφη επιστολή στην Τζένιφερ Λόπεζ για τον αρραβώνα της Facebook Twitter

Η Τζένιφερ Λόπεζ είχε δημοσιεύσει και μια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram. Το 2009 η τραγουδίστρια είχε πάει καλεσμένη στον Λευκό Οίκο, αλλά τότε την συνόδευε ο πρώην σύζυγός της Μαρκ Άντονι. 

Ο Ομπάμα έστειλε χειρόγραφη επιστολή στην Τζένιφερ Λόπεζ για τον αρραβώνα της Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM