Ο Ομπάμα έστειλε χειρόγραφη επιστολή στην Τζένιφερ Λόπεζ για τον αρραβώνα της

Ο Ομπάμα έστειλε χειρόγραφη επιστολή στην Τζένιφερ Λόπεζ για τον αρραβώνα της Facebook Twitter
0

Ο Μπαράκ Ομπάμα έστειλε μια επιστολή στους Τζένιφερ Λόπεζ και Άλεξ Ροντρίγκεζ για να τους συγχαρεί για τον πρόσφατο αρραβώνα τους


Το χειρόγραφο σημείωμα περιελάμβανε επίσης και μια συμβουλή του πρώην Αμερικανού προέδρου για έναν γάμο που θα αντέξει στα χρόνια, όπως ο δικός του με την Μισέλ Ομπάμα, με την οποία είναι παντρεμένος από το 1992. 

«Μετά από 26 χρόνια μαζί, μπορούμε να πούμε πως όποιες προκλήσεις και αν φέρει η ζωή, το να τις μοιράζεσαι με κάποιον που αγαπάς τα κάνει όλα καλύτερα», γράφει ο 57χρονος Μπαράκ Ομπάμα. 

Την επιστολή δημοσίευσε στο Twitter ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, σχολιάζοντας: «Αυτό σημαίνει τόσα πολλά για εμάς». 


Οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα θεωρούν φίλους τους πολλά διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ανάμεσά τους οι Beyonce και Jay-Z, οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν και οι Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ. 

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος αγαπά πολύ το μπέιζμπολ αλλά είναι οπαδός των Chicago White Sox, ενώ ο Ροντρίγκεζ έπαιζε στους New York Yankees. Ωστόσο οι δυο τους έκαναν πολλή παρέα τον περασμένο Φεβρουάριο στο MIT Sloan Sports Analytics Conference. 

Ο Ομπάμα έστειλε χειρόγραφη επιστολή στην Τζένιφερ Λόπεζ για τον αρραβώνα της Facebook Twitter

Η Τζένιφερ Λόπεζ είχε δημοσιεύσει και μια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram. Το 2009 η τραγουδίστρια είχε πάει καλεσμένη στον Λευκό Οίκο, αλλά τότε την συνόδευε ο πρώην σύζυγός της Μαρκ Άντονι. 

Ο Ομπάμα έστειλε χειρόγραφη επιστολή στην Τζένιφερ Λόπεζ για τον αρραβώνα της Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ