Η Αντζελίνα Τζολί στο θέατρο μαζί με όλα τα παιδιά της

Η Αντζελίνα Τζολί στο θέατρο μαζί με όλα τα παιδιά της Facebook Twitter
0

Η Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε δημοσίως μαζί με όλα τα παιδιά της, κάτι που γενικά δεν συνηθίζει, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες.

Η 43χρονη ηθοποιός δεν συνηθίζει τις δημόσιες εμφανίσεις με τα παιδιά της, χωρίς κάποιο σημαντικό λόγο αλλά φαίνεται πως οι πρόσφατες πρεμιέρες των «The Boy Who Harnessed The Wind» και «Serendipity» ήταν αρκετά σημαντικές για να ζητήσει στα παιδιά της να την συνοδεύσουν. 

Το βράδυ της Δευτέρας η Τζολί πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας «The Boy Who Harnessed The Wind» μαζί και με τα έξι παιδιά της- Maddox, 17, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 12, και τα δίδυμα Vivienne and Knox, 10. 

Η Αντζελίνα Τζολί στο θέατρο μαζί με όλα τα παιδιά της Facebook Twitter

Πριν μερικές ημέρες η ηθοποιός είχε πάει στην πρεμιέρα του ετήσιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Doc Fortnight του MoMA για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Serendipity» αλλά τότε την συνόδευαν μόνο τέσσερα από τα παιδιά της, οι Maddox, Pax, Zahara και Shiloh.

Η Αντζελίνα Τζολί είπε πρόσφατα πως ως γονιός, είναι εντάξει με το να μην συμπεριφέρονται άψογα τα παιδιά της, για την ακρίβεια τα προτιμάει λίγο «επαναστάτες». «Όλα τα παιδιά μου έχουν μια καλή επαναστατική πλευρά που είναι υπέροχη και φιλοπερίεργη. Δεν θέλω να είναι αυτά τα μικρά ανθρωπάκια που συμπεριφέρονται άψογα και λένε μόνο ό,τι είναι κατάλληλο απλώς επειδή το λέω εγώ... πρέπει να βρουν τον εαυτό τους», έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του Διατειχίσματος στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του Διατειχίσματος στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών υλοποιεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας και ανάδειξης των σωζόμενων τμημάτων του Διατειχίσματος, με στόχο την αντιμετώπιση δομικών προβλημάτων, την αποτροπή περαιτέρω φθορών και την καλύτερη ερμηνεία του μνημείου στο κοινό
THE LIFO TEAM
Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Σον Μπέικερ και η Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κάμπερμπατς, Μπέικερ και Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη διασκευή ευπώλητου βιβλίου, ο οσκαρικός δημιουργός υπογράφει σενάριο και παραγωγή του «Left-Handed Girl», ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας επισκέπτεται ξανά την ημιτελή σειρά «Τι Ψυχή θα παραδώσεις Μωρή».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ