H Αν Χάθαγουεϊ κόβει το ποτό - για τα επόμενα 18 χρόνια

0

Την απόφασή της να μην πιει ούτε ένα ποτό για τα επόμενα 18 χρόνια αποκάλυψε η Αν Χάθαγουεϊ, όταν βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, προκαλώντας την έκπληξη της διάσημης παρουσιάστριας. 

Η 36χρονη ηθοποιός αιτιολόγησε τη δραστική αυτή αποχή της από το αλκοόλ, εξηγώντας ότι το έχει κόψει από τον Οκτώβριο και το ότι ήταν κάτι που το σκεφτόταν από τότε που έγινε μητέρα, όμως, υπήρξε και ένα περιστατικό με τον γιο της που την έσπρωξε πιο γρήγορα στην υλοποίηση της σκέψης της. 

"Έκοψα το αλκοόλ τον Οκτώβριο για 18 χρόνια. Θα σταματήσω να πίνω όσο ο γιος μου είναι στο σπίτι επειδή δεν λατρεύω ακριβώς τον τρόπο που το κάνω", δήλωσε με ειλικρίνεια. Όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς εννοεί, αποκάλυψε ότι ένα δυσάρεστο περιστατικό την έβαλε σε σκέψεις. Όπως είπε δεν ήταν κάτι δραματικό, ήταν, όμως, κάτι που την προβλημάτισε για την εικόνα της απέναντι στο παιδί της και για τα πρότυπα που ήθελε να του δείξει.

"Κάποτε χρειάστηκε να τον πάω στο σχολείο και μπορεί να μην οδηγούσα εγώ, αλλά είχα hangover κι αυτό μου ήταν αρκετό. Δεν ενθουσιάστηκα με όλο αυτό, με το πώς μπορεί να έδειχνα", κατέληξε.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM