Τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του 2018 σύμφωνα με το Forbes

Τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του 2018 σύμφωνα με το Forbes Facebook Twitter
0

Η Κένταλ Τζένερ μπορεί να μην είναι η πλουσιότερη της οικογένειας Καρντάσιαν- Τζένερ, αλλά σίγουρα κέρδισε περισσότερα από κάθε άλλο μοντέλο παγκοσμίως μέσα στο 2018.

Η 23χρονη Κένταλ έγινε κατά 22.5 εκατομμύρια δολάρια πιο πλούσια τον χρόνο που πέρασε και έγινε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Το διάσημο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν είχε έρθει πρώτη και πέρυσι, εκθρονίζοντας την Ζιζέλ Μπούντχεν, που ερχόταν πρώτη στη λίστα συνεχώς από το 2002 κι έπειτα. 

Εκτός από τις εμφανίσεις της σε δεκάδες περιοδικά και επιδείξεις μόδας, η Κένταλ έκλεισε επίσης μερικές πολύ καλές συνεργασίες με κολοσσούς των βιομηχανιών μόδας και ομορφιάς, όπως Adidas, Calvin Klein, Estee Lauder, Longchamp κ.α. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

a throwback for all 100M of you! LOVE YOU LOTS. always THANKFUL ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις


Συνολικά τα δέκα μοντέλα που περιλαμβάνονται στην φετινή λίστα κέρδισαν φέτος 113 εκατομμύρια δολάρια, ποσό ελαφρώς αυξημένο από το αντίστοιχο του 2017 που κυμάνθηκε στα 109.5 εκατομμύρια δολάρια. 

Η Κάρλι Κλος, ιδρύτρια της εταιρίας «Kode With Klossy» και νέα παρουσιάστρια του Project Runway, βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 13 εκατομμύρια δολάρια.

Να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα της λίστας χρησιμοποιούν έντονα τα social media για να ενισχύουν την φήμη τους και να αυξάνουν των αριθμό των θαυμαστών/followers. «Η σελίδα σου στα social media είναι το περιοδικό της ζωής σου, οπότε το πώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου έχει σημασία», σχολίασε ο Ιβάν Μπαρτ, πρόεδρος του πρακτορείου IMG Models, που εκπροσωπεί και τα περισσότερε μοντέλα της λίστας. 

Τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως για το 2018

1. Kendall Jenner- 22.5 εκατομμύρια δολάρια

2. Karlie Kloss- 13 εκατομμύρια δολάρια

3. Chrissy Teigen- 11.5 εκατομμύρια δολάρια

3. Rosie Huntington-Whitely- 11.5 εκατομμύρια δολάρια

5. Gisele Bundchen- 10 εκατομμύρια δολάρια

5. Cara Delevingne- 10 εκατομμύρια δολάρια

7. Gigi Hadid- 9.5 εκατομμύρια δολάρια

8. Bella Hadid- 8.5 εκατομμύρια δολάρια

8. Joan Smalls- 8.5 εκατομμύρια δολάρια

10. Doutzen Kroes- 8 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM