Απεργία την Πρωτομαγιά

Τι -στ' αλήθεια- συμβαίνει με τον πατέρα της Amy Winehouse;

0

Μόλις πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι το ολόγραμμα της Amy Winehouse αναμένεται να ξεκινήσει περιοδεία, μια είδηση που δίχασε τόσο τους φανατικούς της αδικοχαμένης ερμηνεύτριας, όσο και την ευρύτερη κοινή γνώμη.

Κάποιοι εξέφρασαν την άποψη ότι ο πατέρας της Mitch Winehouse επιχειρεί να βγάλει λεφτά ακόμη κι από τον τάφο της κόρης του, όμως, ο ίδιος σε συνέντευξή του για τη συγκεκριμένη του απόφαση, προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Και πάλι, όμως, η εικόνα του τρομάζει: μιλά ένας άνθρωπος εθισμένος στο χρήμα ή κάποιος που δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό του παιδιού του; 

"Είναι μαζί μου όλη την ώρα. Αν δεν είναι ευχαριστημένη με κάτι, το ξέρω. Αυτό που θα γίνει, θα είναι σαν σόου του Μπρόντγουεϊ. Κάθε βράδυ η Amy θα ανεβαίνει στη σκηνή, θα λέει τα 15 τραγούδια της, θα μπορεί ακόμη και να μιλήσει στο κοινό. Θα λέει κάτι του τύπου ''σας ευχαριστώ που ήρθατε''. Καταλαβαίνω ότι είναι κάπως περίεργο όλο αυτό", λέει ο πατέρας της, "αλλά δεν νομίζω ότι είναι μακάβριο". 

Δεδομένου ότι τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών της Amy του ανήκουν κατά 100%, ο ίδιος παραδέχεται ότι σ' αυτόν καταλήγουν όλα τα χρήματα από τις πωλήσεις των δίσκων της και οποιαδήποτε άλλη εμπορική ενέργεια φέρει το όνομά της. 

Αλλά, όπως ισχυρίζεται, όλα αυτά τα χρήματα πηγαίνουν στο Ίδρυμα για εξαρτημένα άτομα που εγκαινίασε το 2011. 

"Πώς μπορώ να ισχυριστώ οτιδήποτε άλλο και να μην ακουστώ σαν ηλίθιος; Αλλά ξέρω ότι η Amy θα συμφωνούσε με αυτό που κάνω. Κρατάμε το όνομα και την παρακαταθήκη της ζωντανή! Και η παρακαταθήκη της δεν αφορά μόνο τη μουσική, αλλά και την προστασία νέων από τις ουσίες. Αν δεν ήταν σύμφωνη μ' αυτό που κάνω, θα το ήξερα, θα μου το έλεγε", καταλήγει ο Mitch Winehouse... 

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM