Ο Τζόνι Ντεπ τα «βρήκε» εξωδικαστικά με τους πρώην μάνατζέρ του

Ο Τζόνι Ντεπ τα «βρήκε» εξωδικαστικά με τους πρώην μάνατζέρ του Facebook Twitter
EPA/NIGEL RODDIS
0

Με εξωδικαστικό συμβιβασμό έκλεισε ο Τζόνι Ντεπ τη δικαστική διαμάχη που είχε ξεκινήσει εναντίον των πρώην μάνατζερ του, τους οποίους κατηγορούσε για κακοδιαχείριση των χρημάτων του.

Ο Ντεπ είχε κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας Management Group το 2017, διεκδικώντας 25 εκατ. δολάρια για το χειρισμό των υποθέσεών του, όπου όπως ο ίδιος ισχυρίζεται του άφησε χρέος ύψους 40 εκατ. δολαρίων.

Η δίκη είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα, ενώ στην αγωγή που είχε καταθέσει ο ηθοποιός ισχυρίζονταν ότι οι μάνατζέρ του ξόδεψαν εκατομμύρια χωρίς την άδειά του.

Η εταιρεία Management Group, προχώρησε και αυτή με τη σειρά της σε μήνυση εναντίον του Ντεπ, υποστηρίζοντας ότι ο ηθοποιός ήταν υπεύθυνος για την οικονομική κατρακύλα και τα έγγραφα που παρουσίασαν αποκάλυπταν ότι ο σταρ δαπανούσε 2 εκατ. δολάρια το μήνα για κρασί, κατοικία, γιοτ και προσωπικό.

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Management Group είχε οριστεί για τις 15 Αυγούστου, αλλά το Variety αναφέρει ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν εξωδικαστικά. Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για το συμβιβασμό, όπως εκπρόσωπος του Ντεπ ανέφερε ότι ο ηθοποιός ήταν «ικανοποιημένος» από το αποτέλεσμα.

«Ο Τζόνι Ντεπ είναι στην ευχάριστη θέση κι έχει πετύχει μία συμφωνία διακανονισμού... Η δίκη που θα γινόταν εναντίον της Management Group –και η διευθέτηση - αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι ο Τζόνι είναι αποφασισμένος να αναλάβει αποφασιστική δράση για να προστατεύσει την προσωπική και καλλιτεχνική του φήμη, προς το συμφέρον της οικογένειάς του και της σταδιοδρομίας του», αναφέρεται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου του ηθοποιού στο Page Six.

«Ο Τζόνι εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες και την εκτίμησή του στους αληθινούς υποστηρικτές του, που έχουν δείξει την πίστη τους τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του τα τελευταία χρόνια», προσθέτει η ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM