Η Rose McGowan κατηγορεί τον οσκαρικό σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν για σεξουαλική παρενόχληση - «Ήμουν 15 ετών»

Η Rose McGowan κατηγορεί τον οσκαρικό σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν για σεξουαλική παρενόχληση - «Ήμουν 15 ετών» Facebook Twitter
Η Rose McGowan κατηγορεί τον ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν για σεξουαλικό παράπτωμα - «Ήμουν 15 ετών» (EPA)
0

Η ακτιβίστρια και καλλιτέχνης Rose McGowan κατηγόρησε τον σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν για σεξουαλικό παράπτωμα εις βάρος της όταν εκείνη ήταν 15 ετών.

Η McGowan, στα 46 της χρόνια σήμερα κατηγόρησε ευθέως τον ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη με μία ανάρτηση της στο twitter. 

 «Αλεξάντερ Πέιν. Με έβαλες να καθίσω και έβαλες να παίζει μία ταινία soft πορνό που είχες σκηνοθετήσει για το Showtime με ψευδώνυμο. Ακόμη θυμάμαι το διαμέρισμά σου στο Silverlake. Είσαι πολύ προικισμένος. Στη συνέχεια με άφησες στον δρόμο, στη γωνία. Ήμουν 15 ετών» έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

«Θέλω απλά να το παραδεχθείς και να ζητήσεις συγνώμη. Δεν θέλω να προκαλέσω κάποια καταστροφή. Αυτή είμαι εγώ στα 15 μου» έγραψε σε δεύτερη ανάρτησή της μαζί με μία φωτογραφία της από τότε.

Σε ερώτηση του Variety, γιατί κάνει αυτή την αποκάλυψη τώρα, τόσα χρόνια μετά, η Rose McGowan απάντησε:  «Νιώθω άσχημα για τον 15χρονο εαυτό μου. Είχα πάει για ακρόαση. Με πήρε σπίτι του αργότερα. Μετά από αυτό το περιστατικό σταμάτησα την ηθοποιία ώσπου να με ανακαλύψει στη συνέχεια η Ilene Staple (φίλη του Gregg Araki), 6 χρόνια αργότερα.

Μόνο όταν βγήκε η υπόθεση με τις ιστορίες του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, αναδιαμορφώθηκε η ιστορία με τον Πέιν. Για χρόνια το έβλεπα σαν σεξουαλική συνάντηση, χωρίς να καταλαβαίνω τι ήταν πραγματικά. Ήταν μια «περιποιητική», φροντισμένη συνθήκη. Η πρώτη φορά που μου έδειχναν πορνό. Με άφησε στη γωνία μπροστά από το Café Tropical στο Silverlake για να πάω μόνη μου σπίτι.

«Ήταν η ώρα να μιλήσω» είπε η Rose McGowan για τον οσκαρικό σκηνοθέτη που μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει με κάποιο σχόλιο.

Με πληροφορίες του Variety


TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM