Ο πρίγκιπας Χάρι στο επετειακό επεισόδιο του «Τόμας το Τρενάκι»

Ο πρίγκιπας Χάρι στο επετειακό επεισόδιο του «Τόμας το Τρενάκι» Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Χάρι στο επετειακό επεισόδιο του «Τόμας το Τρενάκι»
0

Ο πρίγκιπας Χάρι μετά και την αποχώρησή του από τα βασιλικά του καθήκοντα κάνει τα πρώτα του βήματα στα τηλεοπτικά δρώμενα, αρχής γενομένης από ένα επετειακό επεισόδιο της παιδικής σειράς «Τόμας το Τρενάκι».

Ο πρίγκιπας, ο οποίος μίλησε για τις «αγαπημένες του αναμνήσεις» που έχει ως παιδί, παρακολουθώντας τη συγκεκριμένη παιδική σειρά, παίζει το δικό του ρόλο σε μια βασιλική εκδοχή, μαζί με χαρακτήρες όπως η Βασίλισσα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει ηχογραφήσει μια ειδική εισαγωγή στο επετειακό επεισόδιο για 75 χρόνια από τότε που γεννήθηκε ως ιδέα ο «Τόμας το Τρενάκι». Το επεισόδιο θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις ΗΠΑ την 1η Μαΐου και την επόμενη ημέρα από το «Milkshake» του Channel 5 της ViacomCBS στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ιστορία τοποθετείται στα παιδικά χρόνια του πρίγκιπα, και εξιστορεί πώς ο Τόμας μετέφερε τον κ. Τόπχαμ Χατ, τον ελεγκτή των σιδηροδρομικών γραμμών στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, για να του απονείμουν μία ειδική τιμή.

Η Ρόζαμουντ Πάικ φιλοξενείται επίσης στο επεισόδιο ως νέος χαρακτήρας, υποδυόμενη την Δούκισσα του Loughborough, για το ειδικό επεισόδιο των 22 λεπτών.

Στην εισαγωγή του - που ηχογραφήθηκε τον Ιανουάριο πριν από τη μετακόμισή του στο εξωτερικό - ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να κάθεται σε μια πολυθρόνα, διαβάζοντας ένα βιβλίο για τις περιπέτειες του διάσημου τρένου.

«Ο Τόμας το Τρενάκι ήταν ένα παρηγορητικό, οικείο πρόσωπο σε τόσες πολλές οικογένειες τα τελευταία 75 χρόνια - διασκεδάζοντας, εκπαιδεύοντας και εμπνέοντας παιδιά για σημαντικά ζητήματα μέσα από συναρπαστικές ιστορίες και χαρακτήρες », δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

«Σίγουρα έχω υπέροχες αναμνήσεις από όταν μεγάλωνα με τον «Τόμας το Τρενάκι» τότε που με μετέφερε σε νέα μέρη μέσα από τις περιπέτειες του», συνέχισε ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο Rev. Wilbert Awdry κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο με τον τίτλο «The Railway Series» πριν από 75 χρόνια. Αρχικά δημιουργήθηκε ως μία ιστορία για να κοιμίζει τον γιο του, Κρίστοφερ, κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου, που νοσούσε από ιλαρά.

Οι ιστορίες του Τόμας και των φίλων του έγιναν σειρά κινουμένων σχεδίων τη δεκαετία του 1980, μεταφέροντας την ιστορία και σε ηλεκτρονικά παιχνίδια το 2009.

«Ο Τόμας το Τρενάκι», που ανήκει στη Mattel, προβάλλεται σε περισσότερες από 160 χώρες παγκοσμίως.

Με πληροφορίες από The Times/Variety/ΤΙΜΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM