Έλληνας ο νικητής στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας

Έλληνας ο νικητής στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας Facebook Twitter
3

Ένας Έλληνας σκιτσογράφος είναι ο νικητής στον φετινό Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στη Σίντρα της Πορτογαλίας.

Ο Μιχάλης Κουντούρης, από την Εφημερίδα των Συντακτών, κμε το έργο «Διάσωση της Ε.Ε.»,  απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του πολιτικού σκίτσου και στη συνέχεια το Grand Prix του διαγωνισμού.

 

Έλληνας ο νικητής στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας Facebook Twitter

 «Το αφιέρωσα (το βραβείο) στα θύματα της κρίσης με την ευχή να έχουμε πολύ σύντομα την Ευρώπη που θέλουμε. Μια Ευρώπη που θα ενδιαφέρεται για τους λαούς της και όχι για τις τράπεζές της», τόνισε στο Euronews ο 53χρονος Έλληνας δημιουργός.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

Λίγες μέρες πριν από το οριστικό φινάλε του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ συνεχίζει το πιο απρόβλεπτο τηλεοπτικό του αντίο, μετά το φιλί του με τον Τζίμι Φάλον και την επανένωση των μεγάλων παρουσιαστών του late night.
THE LIFO TEAM
Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

TV & Media / Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

Το «Andromeda» συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα τραγούδια που κινούνται καλά στα στοιχήματα, με πολλούς να θεωρούν ότι οι LELEK έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με επιτυχία την παράδοση με έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό ήχο
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια