ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Έλληνας ο νικητής στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας

Έλληνας ο νικητής στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας Facebook Twitter
3

Ένας Έλληνας σκιτσογράφος είναι ο νικητής στον φετινό Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στη Σίντρα της Πορτογαλίας.

Ο Μιχάλης Κουντούρης, από την Εφημερίδα των Συντακτών, κμε το έργο «Διάσωση της Ε.Ε.»,  απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του πολιτικού σκίτσου και στη συνέχεια το Grand Prix του διαγωνισμού.

 

Έλληνας ο νικητής στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας Facebook Twitter

 «Το αφιέρωσα (το βραβείο) στα θύματα της κρίσης με την ευχή να έχουμε πολύ σύντομα την Ευρώπη που θέλουμε. Μια Ευρώπη που θα ενδιαφέρεται για τους λαούς της και όχι για τις τράπεζές της», τόνισε στο Euronews ο 53χρονος Έλληνας δημιουργός.

3

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη ανοιχτά λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

TV & Media / Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη ανοιχτά λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

Η Κάρα Ντελεβίν γράφει ιστορία ως η πρώτη ανοιχτά λεσβία στο εξώφυλλο του έντυπου Playboy, σε μια φωτογράφιση που προσπαθεί να μετακινήσει το παλιό ανδρικό βλέμμα του περιοδικού προς μια κουίρ γλώσσα αυτοδιάθεσης.
THE LIFO TEAM
Οι σεναριογράφοι πάνε στα δικαστήρια για να μπλοκάρουν τον γάμο Paramount–Warner

TV & Media / Οι σεναριογράφοι πάνε στα δικαστήρια για να μπλοκάρουν τον γάμο Paramount–Warner

To Σωματείο Αμερικανών Σεναριογράφων κατηγορεί την Paramount ότι η εξαγορά της Warner Bros. Discovery θα αφήσει το Χόλιγουντ με λιγότερες δουλειές, χαμηλότερες αμοιβές και ακόμη λιγότερες ευκαιρίες για νέες ιστορίες.
THE LIFO TEAM
Interviú: το περιοδικό που ξεγύμνωσε την Ισπανία μετά τον Φράνκο

TV & Media / Interviú: το περιοδικό που ξεγύμνωσε την Ισπανία μετά τον Φράνκο

Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία, το ισπανικό Interviú επιστρέφει μέσα από νέα βιβλία που ξαναδιαβάζουν την αντιφατική κληρονομιά του: γυμνά σώματα, πολιτικές αποκαλύψεις, σκάνδαλα και ερευνητική δημοσιογραφία στην Ισπανία που έβγαινε από τη δικτατορία.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια