Έλληνας ο νικητής στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας

Έλληνας ο νικητής στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας Facebook Twitter
3

Ένας Έλληνας σκιτσογράφος είναι ο νικητής στον φετινό Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στη Σίντρα της Πορτογαλίας.

Ο Μιχάλης Κουντούρης, από την Εφημερίδα των Συντακτών, κμε το έργο «Διάσωση της Ε.Ε.»,  απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του πολιτικού σκίτσου και στη συνέχεια το Grand Prix του διαγωνισμού.

 

Έλληνας ο νικητής στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας Facebook Twitter

 «Το αφιέρωσα (το βραβείο) στα θύματα της κρίσης με την ευχή να έχουμε πολύ σύντομα την Ευρώπη που θέλουμε. Μια Ευρώπη που θα ενδιαφέρεται για τους λαούς της και όχι για τις τράπεζές της», τόνισε στο Euronews ο 53χρονος Έλληνας δημιουργός.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια