Star Wars: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Episode IX: The Rise of Skywalker

Star Wars: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Episode IX: The Rise of Skywalker Facebook Twitter
3

Σκηνές από το πολυαναμενόμενο Episode IX του διαστημικού έπους Star Wars, είχαν την τύχη να δουν όσοι βρέθηκαν στην παρουσίαση του πρώτου trailer, σε πάνελ των ηθοποιών και των υπόλοιπων συντελεστών της ταινίας στις ΗΠΑ. 

Μερικά δευτερόλεπτα από το ένατο επεισόδιο με τίτλο "The Rise of Skywalker", που θα κλείσει το ομώνυμο κεφάλαιο αυτής της ιστορίας, παρουσιάστηκαν στο ετήσιο Star Wars Celebration στο Chicago. 

Λίγο το τρέιλερ διαδόθηκε αστραπιαία στο YouTube, στους επίσημους λογαριασμούς μεγάλων ειδησεογραφικών μέσων όπως ο Guardian. 

Οι εκατομμύρια φανς τους διαστημικού saga, περιμένουν με ανυπομονησία την ταινία που σκηνοθετεί ο JJ Abrams σε παραγωγή της Kathleen Kennedy . 

Αποκαλύψεις για την πλοκή

Ο Abrams επιβεβαίωσε πως το φιλμ ξετυλίγει την πλοκή του προηγούμενου επεισοδίου, του Last Jedi.

«Έχει περάσει λίγος καιρός. Αυτή είναι μία περιπέτεια που αντιμετωπίζουν όλοι μαζί. Μία ιστορία, που νομίζω ότι αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα στοιχεία του φιλμ - η δυναμική των χαρακτήρων. Είναι τόσο υπέροχοι μαζί». 

Η πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι προγραμματισμένη για τις 19 Δεκεμβρίου ενώ στις ΗΠΑ θα ξεκινήσει μία μέρα αργότερα, στις 20 Δεκεμβρίου. 

 
TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
σ'ευχαριστω,με διορθωσαν και στο youtube,αν και βασικα ηθελα να τονισω την ειρωνεια της μοιρας,του να εισαι,δηλαδη,ενας ηθοποιος(mark hamill)που στην μια ταινια(return of the jedi)παραλιγο να σε σκοτωσει ενας κακος με διαβολικο γελιο(palpatine)και στο δευτερο σημαντικο σου ρολο(joker στο cartoon batman),να εχεις εσυ ο ιδιος ενα διαβολικο γελιο και να κανεις στους αλλους ο,τι ο palpatine σε σενα.