«Δεν αξίζει τον χρόνο σας»: σκληρή κριτική για την πρεμιέρα του reality της Λίντσεϊ Λόχαν

«Δεν αξίζει τον χρόνο σας»: σκληρή κριτική για την πρεμιέρα του reality της Λίντσεϊ Λόχαν Facebook Twitter
0

Σκληρή, σχεδόν αδυσώπητη ήταν η τηλεκριτική για την πρεμιέρα του reality της Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο.

Η απόπειρα της ηθοποιού να συνδυάσει την επιχειρηματική της δράση στο ελληνικό κοσμοπολίτικο νησί με ένα τηλεοπτικό σόου στο MTV που στόχο έχει να πείσει τους τουρίστες να αφήσουν χρήματα στο νησί, όχι μόνο δεν ενθουσίασε, αλλά έκανε μεγάλα μέσα όπως το CNN και το Hollywood Reporter να μιλούν κατηγορηματικά για "χάσιμο χρόνου" του τηλεθεατή. 

«Για ένα κλαμπ που δεν αξίζει κανείς να επισκεφθεί» και για «μία εκπομπή που απλώς θα ξοδέψει τον πολύτιμο χρόνο σας» γράφει χαρακτηριστικά το CNN, περιγράφοντας ένα μάλλον βαρετό τηλεοπτικό σκηνικό, όπου η ηθοποιός, απλώς παριστάνει τη ντίβα - επιχειρηματία «που δεν ήρθε εδώ για να κάνει φίλους», αλλά είναι μία ευγενής επιχειρηματίας που κάνει κάστινγκ σε ωραία αγόρια και κορίτσια με εντυπωσιακό μαύρισμα.

Στη συνέχεια η εκπομπή καταγράφει τους υποψήφιους για τις θέσεις σερβιτόρων, bar-tenders και υποδοχής να κάνουν ό,τι μπορούν για να εντυπωσιάσουν την ηθοποιό και να την πείσουν ότι είναι οι καλύτεροι για να διαφημίσουν τις δυνατότητες του κλαμπ της στη Μύκονο. 

Στο ίδιο σόου ακούγονται από το προσωπικό ατάκες του τύπου «αν ήξερα ότι θα κάνω προσωπική συνέντευξη με τη Λόχαν, θα φρόντιζα τουλάχιστον να είμαι ντυμένη», κάτι που ακούγεται παράλογο για οποιαδήποτε άλλη συνέντευξη για δουλειά, αλλά όχι γι' αυτό το σκηνικό, ενώ επίσης, σε αργή κίνηση η παραγωγή φαίνεται να εστιάζει σε γυναίκες εργαζόμενες στο κλαμπ, που καυχιούνται για το πόσους έχουν ρίξει στο κρεβάτι τους, και άλλους αντίστοιχου περιεχομένου διαλόγους.

Κατά τις περιγραφές του ξένου Τύπου, η Λόχαν απλώς εμφανίζεται σποραδικά να παίζει τον ρόλο του αφεντικού που φροντίζει για όλα, ενώ ο συνεργάτης της στην παραγωγή του ριάλιτι, Πάνος Σπέντζος, κατά το δημοσίευμα του CNN, «έχει αναλάβει τον ρόλο του κακού μπάτσου». Καθ' όλη τη διάρκεια της πρεμιέρας το κλισέ που ακουγόταν ήταν ότι «εδώ δεν ήρθατε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Για να δουλέψετε εδώ πρέπει να είστε οι κορυφαίοι των κορυφαίων». 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δημοσιεύματα που προέκυψαν αμέσως μετά την πρεμιέρα της 8ης Ιανουαρίου είναι ότι το "Beach Club πρακτικά επιδιώκει να εξαργυρώσει το όνομα της Lohan προς όφελος των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων" και ενώ έχουν ήδη υπάρξει τρέιλερς που δείχνουν πόσο θα χαμηλά θα πέσει το επίπεδο στα επόμενα επεισόδια, με ποτά να εκσφενδονίζονται στα πρόσωπα ανθρώπων που καβγαδίζουν, έντονες διαφωνίες, και ό,τι άλλο μπορεί να αποτελέσει υλικό για ένα τέτοιου είδους ριάλιτι.

Με στοιχεία από CNN.com, Hollywood Reporter 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ