Who is America?: Η σκηνή που ούτε ο Sacha Baron Cohen δεν επέτρεψε να προβληθεί

Who is America?: Η σκηνή που ούτε ο Sacha Baron Cohen δεν επέτρεψε να προβληθεί Facebook Twitter
0

Αναμφισβήτητα, το πιο αμφιλεγόμενο τηλεοπτικό show του 2018 ήταν το "Who is America?" του Sacha Baron Cohen.

Ο εκκεντρικός ηθοποιός φιλοξένησε -τρολάροντας πάντα- πολιτικούς και απόψεις που δίχασαν το τηλεοπτικό κοινό, ενισχύοντας την εντύπωση ότι είναι κάποιος που δεν τον σταματά τίποτα και κανείς.

Τώρα, όμως, αποκαλύπτεται ότι υπήρξε μία σκηνή στην τηλεοπτική σειρά που πρακτικά "κόπηκε" μόλις στα 7 επεισόδια προβολής της, που έκανε ακόμη και τον τολμηρό, και κάποτε κατακριτέο Cohen να κάνει πίσω, να ζητήσει να μην προβληθεί αυτή η σκηνή και να μπουν στη διαδικασία από την παραγωγή να ενημερώσουν ακόμη και το FBI για το περιστατικό. 

Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει στο ηλεκτρονικό περιοδικό "Deadline", βρισκόταν για γυρίσματα στο Λας Βέγκας, και υποδυόταν την περσόνα του Gio Monaldo, ο οποίος συζητά για την υπόθεση Γουάνστιν με έναν υπάλληλο του καζίνο. Και τότε η κουβέντα τους παίρνει μια εξαιρετικά σκοτεινή τροπή. 

"Τα γυρίσματα του επεισοδίου συνέπεσαν με τις περί Γουάινστιν κατηγορίες. Θέλαμε να ερευνήσουμε το πώς έκανε όλα αυτά τα πράγματα, αλλά στο τέλος τη γλίτωνε, μαζί με το δίκτυο ανθρώπων που τον προστάτευε. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον υπάλληλο, του αποκαλύπτω δήθεν ως Gio ότι έχω κακοποιήσει ένα 8χρονο αγόρι. Και φυσικά, μαζί με την παραγωγή περιμένουμε ότι μετά από αυτό το εξωφρενικό κακόγουστο αστείο ο τύπος θα εγκαταλείψει τη συζήτηση και θα σηκωθεί να φύγει", λέει ο Cohen. 

"Όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά όταν του είπα ότι θέλω να με βοηθήσει με αυτό το πρόβλημα, άρχισε να με συμβουλεύει πώς να ξεφορτωθώ το όλο πρόβλημα. Και ενώ υπάρχει σημείο της συζήτησης όπου συζητιέται ακόμη και η δολοφονία του αγοριού, τότε μόνο θυμάται απλώς να πει "κοίτα, λυπάμαι. Σ' αυτή τη χώρα, δεν μπορούμε απλώς να πνίξουμε το αγόρι. Εδώ είναι Αμερική και δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό". Προς το τέλος της συζήτησής μας με έφερε σε επαφή με έναν δικηγόρο που θα μπορούσε να κρατήσει κλειστό το στόμα του αγοριού και εκεί το πράγμα έγινε πολύ σκοτεινό", εξηγεί ο ηθοποιός. 

Θα μπορούσε να γίνει χειρότερη η όλη κατάσταση; Ναι, καθώς ο ίδιος αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο ο υπάλληλος ήταν έτοιμος να εξυπηρετήσει τις ορέξεις του. 

"Στο τέλος της συνέντευξης, γυρίζω και του λέω "κοίτα, θα ήθελα λίγο να γλεντήσω απόψε. Μπορείς να μου κλείσεις κανένα ραντεβού;". Μου απαντά: "Τι εννοείς, όταν λες ραντεβού;". Του λέω "κοίτα θα ήθελα κάποιον μεγαλύτερο από 8 χρονών, αλλά όχι τόσο μεγάλο ώστε να έχει περάσει από Μπαρ Μίτζβα (μτφρ.: εβραϊκή τελετή ενηλικίωσης)". Και εκεί μου απαντά: "Ναι, βέβαια, μπορώ να σε φέρω σε επαφή με κάποιον που μπορεί να σου βρει τέτοια αγόρια"...  

Όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός, αμέσως μετά, η παραγωγή του "Who is America?" παρέδωσε το οπτικοακουστικό υλικό στο FBI, καθώς το βίντεο ξεκάθαρα δείχνει πως ο υπάλληλος επικοινωνούσε με υπεράνω υποψίας παιδόφιλους  και διέθετε δικτύωση που προωθούσε ανήλικα αγόρια σε εύπορους πελάτες του Λας Βέγκας και όχι μόνο

"Ο ίδιος μου είχε πει ότι έχει πελάτες πολιτικούς και δισεκατομμυριούχους, αλλά για κάποιον λόγο το FBI αποφάσισε να μην κυνηγήσει την υπόθεση", τονίζει ακόμη πιο αποκαλυπτικά ο ηθοποιός που για το συγκεκριμένο show -και παρά τις διαμαρτυρίες- έχει προταθεί για Χρυσή Σφαίρα. 

Με πληροφορίες από Vulture.com, Deadline.com

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM