Την απαλλαγή του Ψυχάρη για τα δάνεια προτείνει η Εισαγγελέας

Την απαλλαγή του Ψυχάρη για τα δάνεια προτείνει η Εισαγγελέας Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Την απαλλαγή του Σταύρου Ψυχάρη και των στελεχών της Alpha Bank που δικάζονται για τις δανειοδοτήσεις του ΔΟΛ πρότεινε η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Πως δεν υπήρξε ζημία της τράπεζας συνεπώς πρέπει να απαλλαγεί από την κατηγορία ο πρώην εκδότης του ΔΟΛ πρότεινε η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εκδικάζεται η υπόθεση των -κατά την κατηγορία- επισφαλών τραπεζικών δανείων του δημοσιογραφικού οργανισμού.

Η εισαγγελέας ζήτησε επίσης την απαλλαγή των κατηγορουμένων στην υπόθεση στελεχών της Alpha bank υποστηρίζοντας πως δεν αποδείχθηκε τραπεζική ζημία. Όπως επεσήμανε η ίδια, πρόκειται για νόμιμες ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα να αποφευχθεί η κατάρρευση της επιχείρησης και η απόλυση 2.500 εργαζομένων.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, ο Σταύρος Ψυχάρης ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του μέχρι το 2010 γι' αυτό και τα στελέχη της τράπεζας επέλεξαν να τον διευκολύνουν.

Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί σε επόμενη δικάσιμο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM