Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ έξω από το Χίλτον στις 4 Απριλίου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ έξω από το Χίλτον στις 4 Απριλίου Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον θα πραγματοποιήσει η ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 5 το απόγευμα, την ώρα που θα πραγματοποιείται η συνάντηση των κυβερνητικών στελεχών με τους θεσμούς στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για το Ασφαλιστικό.

Η ΑΔΕΔΥ καλεί στην κινητοποίηση όλους του εργαζόμενους, με στόχο να αποτραπεί η συμφωνία που θα οδηγήσει, όπως υποστηρίζει, στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και στη λεηλασία των εισοδημάτων τους.

Όπως αναφέρει στο κάλεσμά της, στη συνάντηση θα προλειανθεί το έδαφος για νέες εργασιακές και ασφαλιστικές ανατροπές σε βάρος των εργαζομένων και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων, σημειώνοντας ότι είναι χρέος όλων των εργαζομένων να εκφράσουν την ενεργητική τους αντίθεση.

«Η κινητοποίηση της Δευτέρας, θα είναι η απαρχή της εβδομάδας εναντίωσης της ελληνικής κοινωνίας στην περαιτέρω διάλυση του ιστού της, με επόμενο σταθμό την 24ωρη απεργία την Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016 και το απεργιακό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00» τονίζει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Συγκέντρωση ΑΔΕΔΥ μπλα μπλα μπλα,έξω από το Χίλτον.Πόσο θα το μετάνιωναν αυτοί που έχτισαν το Χίλτον στο συγκεκριμένο σημείο...Κάθε σπίτι ένας τρελός και στο δικό μας όλοι.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ