Επετειακή έκδοση του Γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου στην Ελλάδα για τα 40 χρόνια από την ένταξη στην ΕΕ

Παρουσίαση επετειακής έκδοσης του Γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου στην Ελλάδα για τα 40 χρόνια από την ένταξη στην ΕΕ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνει, την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 12:00, υβριδική εκδήλωση παρουσίασης της ειδικής επετειακής έκδοσης που επιμελήθηκε για την επέτειο της ένταξης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τίτλο «40 Ελλάδα-ΕΕ: πιο δυνατοί μαζί».

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου του ΕΚ στην Ελλάδα ενώ θα προβληθεί ζωντανά στις σελίδες Facebook και YouTube του Γραφείου. 

Στη συζήτηση για την παρουσίαση της έκδοσης θα συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, ο editorial director του ανεξάρτητου μη-κερδοσκοπικού οργανισμού ερευνών διαΝΕΟσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος και ο επικοινωνιολόγος Ευθύμιος Σαββάκης. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο επικεφαλής του Γραφείου του ΕΚ στην Ελλάδα Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

Με φυσική παρουσία θα παρευρεθούν δημοσιογράφοι, άρθρα των οποίων αναδημοσιεύονται στην έκδοση. Μπορείτε εδώ να δείτε την ηλεκτρονική μορφή της έκδοσης. 

Παρουσίαση επετειακής έκδοσης του Γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου στην Ελλάδα για τα 40 χρόνια από την ένταξη στην ΕΕ Facebook Twitter

Λίγα λόγια για την έκδοση

Η έκδοση περιλαμβάνει 33 δημοσιογραφικές μαρτυρίες για το πώς άλλαξε ο δημόσιος και ιδιωτικός βίος των Ελλήνων τα τελευταία 40 χρόνια ως αποτέλεσμα της ένταξης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από την εξέλιξη της σχέσης των συμπολιτών μας με την Ευρώπη έως την εμβάθυνση του ευρωπαϊκού εγχειρήματος και την αναβάθμιση του ρόλου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τα πρωτότυπα αυτά δημοσιογραφικά έργα αναδεικνύουν το πανόραμα προόδου που διαχρονικά παράγουν το κοινό όραμα και η κοινή δράση σε διάφορους τομείς της καθημερινής μας ζωής. Ταυτόχρονα, συνθέτουν μια πρόσκληση για να αντιμετωπίσουμε μαζί τις προκλήσεις του μέλλοντος.

European LiFO
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νιαζί Κιζιλγιουρέκ

European LiFO / Νιαζί Κιζιλγιουρέκ: «Η Κύπρος δεν είναι ούτε ελληνική ούτε τουρκική, είναι μια ανεξάρτητη κρατική οντότητα»

Ο πρώτος Τουρκοκύπριος ευρωβουλευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας μιλά για όλα στη LiFO με αφορμή την κυκλοφορία του τελευταίου του βιβλίου «Μια ιστορία βίας και μνησικακίας – η γένεση και η εξέλιξη της εθνοτικής διένεξης στην Κύπρο» (εκδ. Heteroτοπία).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ