Παραιτήθηκαν τα μέλη του ΔΣ του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης

Παραιτήθηκαν τα μέλη του ΔΣ του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης Facebook Twitter
0

Την παραίτησή τους υπέβαλαν τα μέλη του ΔΣ του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας iefimerida, λακωνικές επιστολές παραίτησης έχουν στείλει τα μέλη Τάσος Γιαννίτσης, Αντώνης Ρεγκάτος και Βασίλης Κάλφας (είχε παραιτηθεί εδώ πριν από μήνες και δεν είχε καλυφθεί η θέση του, ο ταμίας Αλέξης Πολίτης, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Κυρτάτας και ο αντιπρόεδρος Νικηφόρος Διαμαντούρος. Στη θέση του παραμένει ο διευθυντής του ΜΙΕΤ, Διονύσης Καψάλης.

Η απόφαση για τις παραιτήσεις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέκυψε από το κοινό συμπέρασμα των μελών του ΔΣ ότι δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στην αποστολή που είχαν αναλάβει, επειδή δεν υπήρχε πλέον η δυνατότητα πλήρους συνεργασίας τους με τη διοίκηση της τράπεζας.

Κύκλοι της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας ανέφεραν στο iefimerida ότι το ΜΙΕΤ «αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και της εξέλιξη της Εθνικής Τράπεζας». Σημειώνεται ότι για τις παραιτήσεις δεν έχει εκδοθεί κάποια ανακοίνωση έως τώρα. 


«Η Τράπεζα είναι αυτή που πάντα το στηρίζει οικονομικά και όπως πάντα φροντίζει για την  προοπτική, τους στόχους και το μέλλον του, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική συγκυρία και τις προκλήσεις της εποχής, σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Μέσα στα καθήκοντα της φροντίδας μας και της εμπειρίας που διαθέτουμε για το ΜΙΕΤ, εργαζόμαστε και για τον εκσυγχρονισμό του Ιδρύματος», ανέφεραν ακόμη οι ίδιοι κύκλοι.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ