Μια 17χρονη συνελήφθη χθες στη Σαλαμίνα για υπόθεση με ναρκωτικα και λίγο μετά συνελήφθη και ο πατέρας της

Μια 17χρονη συνελήφθη χθες στη Σαλαμίνα για υπόθεση με ναρκωτικα και λίγο μετά συνελήφθη και ο πατέρας της Facebook Twitter
0

Μια 17χρονη συνελήφθη χθες στη Σαλαμίνα και λίγο μετά συνελήφθη και ο πατέρας της ο οποίος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανήλικου τέκνου και τη μη παρεμπόδιση του στην τέλεση αξιόποινης πράξης.

Ο 40χρονος πατέρας συνελήφθη κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Η κόρη του συνελήφθη χθες το βράδυ στο λιμάνι Παλουκίων Σαλαμίνας μαζί με έναν 18χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν οκτώ πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τριάντα δύο γραμμαρίων.

Ο 40χρονος συνελήφθη από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τομέα Ανάκρισης και Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στο οικείο λιμενικό κατάστημα όπου προσήλθε ο ίδιος αυτοβούλως, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα η 17χρονη και ο 18χρονος εντοπίστηκαν δίπλα σε Ι.Χ.Ε. όχημα όπου επέβαιναν δύο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 17 και 24 ετών και στο πορτ μπαγκάζ του οποίου βρέθηκαν τρεις μεγάλες σακούλες που περιείχαν χίλια τριακόσια εξήντα συνολικά λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων επωνυμιών, καθώς και πενήντα συσκευασίες καπνού των πενήντα γραμμαρίων (50gr) η καθεμία χωρίς να φέρουν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Οι αλλοδαποί έχουν συλληφθεί από στελέχη του Γ΄Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM