Αρκουμανέας: Ιδιαίτερα υψηλός ο αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού σήμερα

Κορωνοϊός- Αρκουμανέας : «Έκρηξη» κρουσμάτων σήμερα Facebook Twitter
eurokinissi
0

Ιδιαίτερα υψηλός αναμένεται να είναι σήμερα ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού, όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτης Αρκουμανέας, προσερχόμενος στην συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

«Οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες» υπογράμμισε ο κ. Αρκουμανέας και σημείωσε ότι «θα συνεχίσουμε και τις επόμενες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων. Χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα τα κρούσματα αναμένεται να κινηθούν κοντά στα 3.500.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αρκουμανέας, και τις επόμενες ημέρες περιμένουμε αύξηση των κρουσμάτων.

«Τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας καλούμαστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία» τόνισε από την πλευρά του ο Μακαριώτατος, εκφράζοντας την ελπίδα ότι «φέτος θα κάνουμε Πάσχα καλύτερο από πέρυσι και λίγο μετά θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΗ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έλειπαν έγγραφα και κοσμήματα της 59χρονης από το σπίτι - Δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και είχε αγοράσει την μονοκατοικία για να είναι κοντά στους συγγενείς της
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: «Ήμουν σίγουρος 100% ότι έχει σκοτώσει τη θεία και την ξαδέλφη μου» - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 54χρονος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή πριν τρεις μήνες και ο ιατροδικαστής εκτιμά πως οι σοροί τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο πριν από έναν μήνα
THE LIFO TEAM